Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 18 листопада

18.11.2022 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 18 листопада 2022 року

Астрологічний прогноз на 18 листопада 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

До висловлювань людей навколо потрібно прислухатися лише в тому разі, якщо їхній автор є для вас авторитетом, думкою інших цілком можна знехтувати, особливо якщо вони погано знають вас, а ви – їх.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Братися до нових справ, навіть якщо вони здаються вам дуже перспективними, варто лише в тому разі, якщо у всіх своїх попередніх проєктах ви поставили фінальну крапку, інакше на успіх розраховувати не доведеться.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Зірки обіцяють вам успіх у всіх сферах життя, але особливо плідним обіцяє стати облаштування вашого житла: навіть таку складну справу, як ремонт, можна розпочинати без побоювань.

Рак (22 червня – 23 липня)

Якщо у вас є заповітна мрія, цього дня можете сміливо братися до її втілення в життя: обставини складуться максимально сприятливим чином для того, щоб усе склалося так, як хочеться.

Лев (24 липня – 23 серпня)

День сприятливий для вирішення будь-яких фінансових питань, тому якщо ви давно розраховуєте на якийсь прибуток – наприклад, збільшення заробітної плати – сміливо готуйтеся приймати такий дар від зірок.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Гарний час для того, що зазвичай називають “зустріччю із прекрасним”: провівши день за вирішенням професійних питань, вечір бажано присвятити походу до театру чи кіно – яскраві враження вам забезпечені.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Сьогодні не варто обмежувати себе в намірах – причому не тільки професійної, а й особистої властивості: чим сміливішими будуть ваші задуми, тим легшим несподівано виявиться їхнє втілення.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не варто псувати стосунки з оточенням – особливо близькими людьми – тільки тому, що від ранку вас переслідує поганий настрій: вже завтра він покращиться, а конфлікт ще довго отруюватиме вам існування.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

День, коли не тільки можна, а й потрібно складати плани на найближче майбутнє – скажімо, на місяць: найголовніше, визначити, які завдання в цей час будуть для вас пріоритетними, а інше підлаштувати під них.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Максимум часу сьогодні рекомендується провести зі своїми родичами – особливо це стосується людей похилого віку: дайте їм таким чином зрозуміти, наскільки вони для вас дорогі.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Прислухайтеся до слів колег у всьому, що стосується професійних питань: велика ймовірність того, що хтось із них ненароком підкаже вам перспективну ідею, яку залишиться лише втілити у життя.

Риби (20 лютого – 20 березня)

День сприятливий для керівників – особливо тих, хто зараз набирає до своєї команди нових співробітників: сьогодні їм вдасться знайти не просто виконавчих, а однодумців.