Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 17 лютого

17.02.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 17 лютого 2023 року

Астрологічний прогноз на 17 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Підписання важливих документів – як професійної, так і фінансової якості – краще перенести на інший час: сьогодні, на думку астролога, їхнє оформлення буде невдалим.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Є ймовірність провокацій з боку недружніх вам людей, мета яких – вивести вас на емоції та виставити в очах вашого оточення неадекватною людиною, тож не варто їм піддаватися.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Відповідь на важливе життєве – чи професійне – запитання дадуть не знаки ззовні, а власний внутрішній голос – головне, не відмахуватися від нього, а взяти до уваги те, що він повторить кілька разів.

Рак (22 червня – 23 липня)

Дотримуватися душевної рівновагии для вас важливо завжди, але сьогодні – особливо: “розхитавши” свої емоції, ви потім довго не зможете повернути їх у вихідний стан, що негативно позначиться як на житті, так і на роботі.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Виконуючи професійні обов’язки, головне сьогодні – не брати на себе занадто багато: ви можете дуже швидко “видихнутися”, а невиконані завдання негативно позначаться на вашій репутації.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Сьогодні вам варто – хоча б на якийсь час – відмовитися від побутових турбот: вони тягнутимуть вас донизу, в той час, як вам треба прагнути вгору: виправити ситуацію допоможуть музика, поезія, театри та музеї.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Намагайтеся не хвилюватися, навіть якщо вам здасться, що у вас є для цього серйозний привід: насправді все зовсім не так страшно, але ви зрозумієте все не одразу і до того часу спроможетеся серйозно знемогти.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Сьогодні представникам вашого знака як ніколи важливо стежити за своїми емоціями і не давати їм “переливатися” через край: нервовий стан – поганий порадник, великий ризик зробити серйозну помилку.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не варто продовжувати стосунки з людиною, яка постійно провокує вас на негативні енергетичні сплески: знайдіть у собі сили визнати, що вона – ваш ворог, і виведіть її з кола спілкування.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Для того, щоб на думку прийшли продуктивні ідеї, пов’язані з вашою роботою, необхідно думати про хороше: позитив заблокує порожні мислеформи та активізує креативне мислення.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Вирішити давню проблему допоможе новий знайомий, який з’явиться у вашому житті раптово, але цілком закономірно – ви впораєтеся і без його допомоги, але вона значно прискорить процес.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Працездатність цього дня може просто зашкалювати, та це не означає, що перелік запланованих справ має бути нескінченним – вирішуйте питання за ступенем їхньої важливості для вас, а не хаотично і розкидом.

ОСТАННІ НОВИНИ