"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 16 вересня

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 16 вересня 2022 року

Астрологічний прогноз на 16 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не відмовляйтеся від виконання важливого завдання, яке спочатку було призначене іншому співробітникові: це ваш шанс проявити себе з найкращого боку та заслужити схвалення керівництва.

Телець (21 квітня – 21 травня)

День сприятливий для будь-якої діяльності: можливі пропозиції нової посади і навіть місця роботи, розширення бізнесу та збільшення прибутку чи зарплати – погодьтеся, ви на це заслуговуєте.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Не дозвольте дрібницям, до яких ви такі ласі, збити вас зі шляху істинного: ставши до справи, не відволікайтеся на перегляд сайтів з оцінюванням останніх модних тенденцій, інакше нічого не встигнете.

Рак (22 червня – 23 липня)

Будьте справедливими стосовно тих, хто вас оточує, навіть якщо людина, про яку йтиметься, чимось образила або зачепила вас – згодом ви можете пошкодувати про власну упередженість.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Представникам знака – особливо це стосується тих, хто обіймає керівні посади – бажано пам’ятати про те, що, крім посадових інструкцій, існують ще й людські стосунки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не варто засуджувати іншу людину, навіть якщо вчинок, який вона здійснила, не вкладається до вашої картини сприйняття світу: не знаючи всіх обставин її життя, ви не зможете зробити правильний висновок.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Тим, хто давно мріє позбутися будь-якої шкідливої звички – наприклад, куріння – кращого часу для цього не знайти: процес, розпочатий цього дня, піде як із маслом.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

На успіх приречені професійні справи, пов’язані з партнерами: можна – і потрібно – укладати контракти, здійснювати угоди і підписувати договори: вагомі дивіденди будуть вам забезпечені.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Можливо, вам варто замислитися над тим, щоб змінити рід діяльності: велика ймовірність того, що ви займаєтеся зовсім не тим, про що мріяли, а отже, потрібно виправляти дійсне становище.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

На сьогоднішній день можна призначати будь-які зустрічі – однаково успішними виявляться як професійні та ділові переговори, так і романтичні побачення.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Промовистість і переконливість, якими нагородять вас сьогодні зірки, допоможуть вам зробити своїм союзником навіть найупертішого і найнезговірливішого опонента, тож не втратьте щасливий шанс.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Сміливо, незважаючи на жодні авторитети, висловлюйте свою думку з професійних питань: співробітники і – особливо! – начальство обов’язково оцінять вашу правоту і сміливість.