Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 15 липня

15.07.2022 08:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 15 липня 2022 року

Астрологічний прогноз на 15 липня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють «Харьковские известия».

Овен (21 березня – 20 квітня)

Можна – і потрібно – розпочинати реалізацію нових проєктів, особливо якщо ви давно до цього готувалися: обставини для роботи складуться найсприятливіші, тому не варто втрачати важливий шанс.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Надмірну кількість енергії, яку ви накопичили до цього часу, бажано витратити на добрі справи, інакше вона розпиратиме вас зсередини.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

До перепадів настрою, які можуть супроводжувати вас сьогодні, необхідно поставитися з розумінням: такий душевний стан – не більше ніж вплив Місяця, завтра від нього не залишиться і сліду.

Рак (22 червня – 23 липня)

Успішними виявляться будь-які професійні справи, особливо якщо вони стосуються творчості: сьогодні вам вдасться відкрити у собі нову грань свого таланту і втілити у життя проєкт мрії.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Використовуйте будь-яку можливість для того, щоб зробити роботу якнайшвидше, а ще краще – перенести її на інший час і побути із сім’єю або, якщо у вас її ще немає, з друзями.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Якщо вам вдасться хоча б на якийсь час припинити постійно обмірковувати можливе вирішення важливого професійного питання, воно прийде саме собою – ніби зійде зверху.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Події нинішнього дня – як професійного, так і особистого характеру – принесуть багато приємних, хоча і зворушливих емоцій, завдяки яким захочеться сказати, що життя вдалося.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не можна залишати без уваги знаки, які цього дня надсилатимуть вам вищі сили: таким чином ви можете отримати важливу підказку щодо того, як вчинити в ситуації, що склалася.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Під впливом місячної енергії, яка підштовхуватиме людей до відвертих висловлювань і рішучих вчинків, багато хто з людей у вашому оточенні знімуть маски, які носять, і ви побачите їхнє справжнє обличчя.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Розкутість, яку ви відчуєте цього дня, завадить зосередитися на роботі – не опинайтеся цьому настрою, зрештою, відпочивати потрібно і таким трудоголікам, як ви.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Ті, кому сьогодні освідчаться або зроблять пропозицію руки й серця, знайдуть свою другу половинку, з якою проживуть все своє життя – як пишуть у казках, довго та щасливо.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Цей день – не час для нудьги: звісно, він – зі зрозумілих причин – не є вдалим і для бурхливих веселощів, та цікава справа відверне від сумних думок і підніме настрій.