Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 14 квітня

14.04.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 14 квітня 2023 року

Астрологічний прогноз на 14 квітня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

День сприятливий для відпочинку, тому на роботі бажано взяти відгул: якщо ж такої можливості не буде, то варто приурочити до цього часу незначні справи – наприклад, навести лад на робочому столі.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Важливо дотримуватись поміркованості у всьому – від харчування до стосунків з оточенням: у першому разі категорично не можна переїдати, у другому – давати волю негативним емоціям.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Ідеальний час для того, щоб позбавитися того, що вже віджило свій вік – як старих речей, які ви не одягали як мінімум рік, так і стосунків, які вам вже давно не в радість.

Рак (22 червня – 23 липня)

Зірки нагородять вас промовистістю та переконливістю, які дозволять вам вийти переможцем з будь-якого словесного батлу – як суперечки з колегами на професійні теми, так і сімейного з’ясування стосунків.

Лев (24 липня – 23 серпня)

День сприятливий для примирення з людиною, з якою ви тривалий час перебуваєте в сварці – сьогодні вам вдасться не тільки знайти з нею спільну мову, а й ліквідувати всі непорозуміння, що виникли між вами.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Представники вашого знака – мабуть, єдині у всьому зодіакальному колі, кому сьогодні не тільки можна, а й треба розпочинати реалізацію нового проєкту – він буквально приречений на успіх.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Будь-якої мети особистого характеру можна буде досягти, якщо йти до неї не звивистим, а прямим шляхом: замість того, щоб натякати коханій людині на свої почуття, потрібно прямо сказати їй про них.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Справжню причину подій, які сталися з вами останнім часом, ви дізнаєтеся завдяки несподіваній розмові з близькою вам людиною: те, що вона вам розповість, розставить усі крапки над “і”.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Спілкуючись з оточенням, пам’ятайте, що неостанньою якістю для порозуміння є почуття такту: образивши співрозмовника, ви навряд чи зможете про щось з ним домовитися.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Відкладіть справи, які запланували на цей день, хоча б до понеділка – користі від роботи сьогодні однаково не буде, тож займіться домашніми справами – вони актуальні завжди.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Зважувати свої слова важливо завжди, але цього дня – особливо: сказавши зайве, можна всерйоз образити свого співрозмовника, зачепивши його, як то кажуть, за живе.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Можна – і потрібно – проводити фінансові операції будь-якої складності, саме цього дня вони обіцяють бути максимально вдалими та найближчим часом принесуть гарні дивіденди.

ОСТАННІ НОВИНИ