Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 10 березня

10.03.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 10 березня 2023 року

Астрологічний прогноз на 10 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Від душевних переживань, які вас охопили, врятує робота: в офісі варто зайнятися запланованими раніше справами, а вдома – зробити генеральне прибирання, і від поганого настрою не залишиться і сліду.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Поради інших людей, навіть якщо вони здаватимуться більш ніж переконливими, варто пропускати повз вуха – вони виявляться корисними лише для тих, хто їх висловить, а вам треба жити власним розумом.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Не варто довіряти думці інших людей: так можна потрапити під їхній – не завжди позитивний – вплив, про що згодом доведеться пошкодувати, але можливість виправити щось уже не випаде.

Рак (22 червня – 23 липня)

Не найкращий день для зустрічей із друзями та родинних посиденьок – щось обов’язково піде не так, і замість приємного спілкування ви отримаєте нудне – а, можливо, й конфліктне – проведення часу.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Генеральне прибирання в оселі – миття підлоги й вікон, видалення пилу з гладких і м’яких поверхонь, наведення ладу в шафах – дозволить покращити її енергетичне тло, змінивши його з негативного на позитивне.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Небажано здійснювати будь-які фінансові операції і навіть просто брати до рук гроші – це може стати поганою прикметою та незабаром призвести до значного погіршення матеріального становища.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Від самокритики сьогодні необхідно відмовитися: замість користі вона завдасть шкоди, точніше, серйозного удару по самооцінці, яку згодом доведеться підвищувати за допомогою різних способів і хитрощів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Токсичні люди з вашого оточення намагатимуться вивести вас на сплеск емоцій, щоб “підживитися” вашою енергією: не давайте їм такого шансу – контролюйте нерви.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Будьте обережні з колегами, які несподівано виявлять інтерес до ваших професійних планів: розповівши їм про свої ідеї, ви ризикуєте невдовзі дізнатися, що вони успішно втілюють їх у життя.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не найсприятливіший день для ухвалення важливих життєвих рішень: вам не вдасться прорахувати всі фактори за і проти, тому, найімовірніше, будь-яке з них, на жаль, виявиться помилковим.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Не варто витрачати час на спілкування з людьми з минулого – нічого, крім пов’язаного з ним негативу, якого ви намагалися позбутися протягом кількох років, воно більше вам не принесе.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Важливо берегти від життєвих негараздів літніх родичів – їхня енергетика перебуває практично на нулі, тому їм самим, без вашої допомоги та підтримки, буде важко протистояти цьому.

ОСТАННІ НОВИНИ