Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 7 серпня

07.08.2022 08:00   -
Новини Україна: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 07.08.2022

Найсильніший енергетично день місячного циклу, коли людині здається, що будь-яка ціль їй до снаги. Необхідно бути уважними та обережними – не робити ризикованих кроків, випробовуючи себе і долю на міцність. Повiдомляють “Харьковские известия”.

ОВЕН

Щоб день минув спокійно і розмірено, необхідно зберігати витримку навіть у, здавалося б, найскладніших ситуаціях – до речі, від розумності вашої поведінки залежить як сьогодення, так і майбутнє.

ТЕЛЕЦЬ

Головне для вас сьогодні – зберігати самовладання: охочих спровокувати вас, викликавши яскраву емоційну реакцію, буде достатньо – не варто давати їм можливість підживитися вашою енергією.

БЛИЗНЯТА

Енергію, якою вас сьогодні забезпечить Місяць, необхідно спрямувати в мирне русло – наприклад, на генеральне прибирання у квартирі або садові роботи на дачі, інакше вона розсварить вас із близькими людьми.

РАК

Не варто перейматися через неприємності, які наразі існують лише у вашій уяві: проблеми, як відомо, треба вирішувати в міру їхнього виникнення, тим більше, що вони, найімовірніше, і не з’являться.

ЛЕВ

Перепади настрою, можливі цього дня, можуть вибити вас зі звичної колії, тому бажано стримувати душевні пориви – сьогодні вони до добра не доведуть.

ДIВА

Сумніви у своїх силах і здібностях, які сьогодні можуть охопити вас від самого ранку, спричинені неоднозначним впливом Місяця, тож не варто брати їх близько до серця – вже завтра ви про них не згадаєте.

ТЕРЕЗИ

Присвятіть день догляду за власним будинком – добре, що на календарі вихідний: можна присвятити час прибиранню, повісити нові штори або змінити текстиль – покращиться не лише довкілля, а й настрій.

СКОРПIОН

День дасть багато поживи для роздумів щодо вашого життя: несподівано з очей наче впаде полуда і ви чітко побачите, що робите неправильно, й одночасно зрозумієте, як виправити становище.

СТРIЛЕЦЬ

Незважаючи на вихідний, вам сьогодні категорично не рекомендується лінуватися: професійні справи бажано поставити на паузу, а ось вирішенням побутових питань займатись не лише можна, а й потрібно.

КОЗОРIГ

Вам сьогодні доведеться часто змінювати плани, що не може не викликати роздратування у представників такого консервативного знаку, але з обставинами не посперечаєшся – краще до них пристосуватися.

ВОДОЛIЙ

Справу, розпочату напередодні, навіть якщо йдеться лише про наведення ладу в помешканні, необхідно довести до логічного кінця, інакше вона так і залишиться незавершеною – аж до наступних вихідних.

РИБИ

День сприятливий для того, щоб зайнятися своєю зовнішністю: найімовірніше, ви – з об’єктивних та поважних причин – давно не приділяли їй уваги, тож із задоволенням доглядатимете за собою.