Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 5 березня

05.03.2023 08:00   -
Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 05.03.2023

В цей час можна приступати до реалізації серйозних проектів. Причому, чим грандіознішими вони будуть, тим більше шансів на їхнє успішне виконання. Повiдомляють Харьковские известия.

ОВЕН

Можливо, на вас сьогодні чекає не найприємніше відкриття: людина, яку ви звикли вважати своїм другом, виявиться зовсім не тим, за кого себе видавав: не поспішайте засмучуватися – навіть добре, що вона виявив себе.

ТЕЛЕЦЬ

Максимум вільного часу сьогодні необхідно провести з дітьми: вони потребують вашої уваги, без якої, можливо, скоро зовсім відіб’ються від рук — не варто доводити до цього.

БЛИЗНЮКИ

Не варто піддаватися ліні, яка долатиме вас з ранку і протягом усього дня: під її впливом ви можете втратити шанс зробити щось важливе – як у професійному, так і в господарському значенні.

РАК

День сприятливий для занять благодійністю: не пошкодуючи того, що зможете віддати нужденним, ви незабаром отримаєте компенсацію від вищих сил – закон бумерангу діє і в позитивному сенсі.

ЛЕВ

Поставивши собі за мету, займайтеся тільки нею і не відволікайтеся на другорядні справи: в результаті ви нічого не встигнете, і вам залишиться тільки шкодувати про бездарно витрачений час.

ДIВА

За порадою до оточуючих сьогодні краще не звертатися: навіть найближчі люди не зможуть осягнути всієї тонкощі ситуації, що склалася, тому вибиратися з неї доведеться самостійно.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні вам – як ніколи – необхідно вміти говорити “ні”: охочих домогтися чогось від вас попри ваші інтереси буде достатньо, але ніхто, крім вас, не зможе дати їм відсіч.

СКОРПIОН

Постарайтеся якнайбільше часу провести на самоті – з книгою, чашкою кави або гарною музикою на програвачі: таким чином ви зможете насититися енергією на наступний тиждень.

СТРIЛЕЦЬ

До претензій, які може висловити вам близька людина, необхідно поставитися з розумінням: можливо, останнім часом ваші стосунки почали заходити в глухий кут – саме час спробувати налагодити їх.

КОЗОРIГ

Найкращий спосіб нейтралізувати негативну енергетику, яка накриватиме вас з самого ранку, — це спрямувати її в мирне — творче — русло, зайнявшись улюбленою справою.

ВОДОЛIЙ

Подолати численні спокуси цього дня допоможе сила волі, якщо ж ви її не задієте, не дивуйтесь тому, що згодом довго докорятимете себе за те, що не змогли встояти.

РИБИ

Сьогодні необхідно стежити за тим, що ви кажете: необережні слова можуть образити когось із близьких вам людей, що призведе до серйозних проблем у стосунках.