Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 4 вересня

04.09.2022 09:40   -
Новини Україна: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 04.09.2022

Важливо скористатися щасливим шансом, що випав, і, незважаючи на вихідний, стати до здійснення проєкту, який тривалий час перебував на стадії розробки без надії на здійснення. Повiдомляють Харьковские известия.

ОВЕН

У справедливості прислів’я “як гукаєш, так і відгукнеться” вам доведеться переконатися на власному досвіді: на добру справу оточення дасть відповідь добром, а на зле — на жаль! — злом.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні — втім, як і завжди — не можна обдурювати близьку людину — ні в дрібницях, ні в серйозних питаннях: брехня дуже швидко виявиться, і відновити стосунки в їхньому колишньому вигляді вам уже не вдасться.

БЛИЗНЯТА

Красномовність і дар переконання, які ви будете мати цього дня, допоможуть вам схилити на свій бік будь-кого – від роздратованого чоловіка до малознайомої, але агресивно налаштованої людини

РАК

День надасть чудову нагоду перезавантажити стосунки з коханою людиною, наслідком чого, можливо, стане другий медовий місяць і – якщо дозволить ситуація у світі – весільна подорож.

ЛЕВ

Події цього дня безпосередньо залежатимуть від вашого внутрішнього стану: на що налаштуєтеся, те в результаті і отримаєте, тож готуйтеся до хорошого – позитивне мислення ще ніхто не скасовував.

ДIВА

Небажано обіцяти те, у можливості чого ви в глибині душі сумніваєтеся: не дотримавшись слова, ви поставите під удар свою репутацію людини, на яку можна покластися в будь-якій ситуації.

ТЕРЕЗИ

Починати наведення ладу у своєму житті необхідно з найпростіших і необтяжливих занять – наприклад, із прибирання в квартирі та на робочому столі – зробіть перший крок, за яким підуть інші.

СКОРПIОН

Чим менше ви відволікатиметеся на порожні розмови, перекури і “перегортання” інтернет-сторінок, тим більше встигнете зробити вдома, чим потішите свою родину.

СТРIЛЕЦЬ

Необхідно ставити перед собою лише реальну мету, день не підходить для нездійсненних мрій — вдаючись їм, ви даремно витратите дорогоцінний час, який потрібний вам для фактичних справ.

КОЗОРIГ

Варто відмовитися від підвищеного фізичного навантаження — чемпіоном світу в окремо взятому виді спорту ви однаково не станете, а енергії витратите масу, краще зайнятися розумовою працею — вона принесе більше користі.

ВОДОЛIЙ

Не заважайте людині, з якою вас нещодавно розлучила сварка, налагоджувати стосунки: схоже, вона зрозуміла свою помилку і готова перепросити, а заразом і помиритися – підіть їй назустріч.

РИБИ

Краще відмовитися від ухвалення важливих рішень: велика ймовірність того, що вони виявляться помилковими — щоправда, з’ясується це через деякий час, що ще більше посилить ситуацію.