Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 4 грудня

04.12.2022 08:00   -
Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 04.12.2022

Оскільки далеко не всі можуть впоратися з сильним енергетичним потоком, багато справ виявляються безглуздими, а витрачена на них енергія витрачається даремно. Щоб такого не сталося, необхідно заздалегідь спланувати сьогоднішній день, обравши одне найпріоритетніше заняття. Повiдомляють Харьковские известия.

ОВЕН

Думати над тим, як ваш вчинок відіб’ється на житті людей, які вас оточують, необхідно завжди, але сьогодні це особливо важливо, тому, перш ніж щось зробити, прорахуйте можливі наслідки.

ТЕЛЕЦЬ

Незважаючи на те, що сил у вас сьогодні буде з надлишком, не варто марнувати їх: бажано робити тільки те, що дійсно потрібно і важливо, зате і результат перевершить усі ваші очікування.

БЛИЗНЯТА

Не найкращий день для життєвих змін, тому зірки радять утриматися від прийняття важливих життєвих рішень – велика ймовірність того, що вони виявляться помилковими і заведуть вас не в той бік.

РАК

Невпевненість у своїх силах – ваш улюблений стан, боротися з яким безглуздо, але чому б сьогодні не навернути його собі на користь: ви не зважитеся на дію, яка, як з’ясується, не матиме сенсу.

ЛЕВ

З ентузіазмом узявшись за господарські справи, намагайтеся не втомлюватися: незважаючи на цілком зрозуміле бажання привести свій будинок в ідеальний стан, згадуйте про необхідність відпочивати.

ДIВА

Навколишні сьогодні налаштовані до вас максимально доброзичливо, тому якщо самі не спровокуєте сварку з ними, її і не буде, тож намагайтеся стримувати свою дратівливість.

ТЕРЕЗИ

День створить сприятливі умови для того, щоб проаналізувати підготовку до проєкту, який вже завтра можна буде почати втілювати у життя: ще є час для того, щоб виявити помилки, що існують.

СКОРПIОН

Час сприятливий для налагодження стосунків із близькою людиною, які останнім часом страждають через відсутність взаєморозуміння: приділіть одне одному трохи більше уваги – і все влаштується.

СТРIЛЕЦЬ

Проаналізуйте свою професійну діяльність: найімовірніше ви використовуєте лише незначну частину можливостей, відпущену вам природою: подумайте про те, як уже завтра виправити ситуацію.

КОЗОРIГ

Не варто братися за всі справи одразу, навіть якщо йдеться всього лише про домашні турботи: у такому разі чимось — пранням, прибиранням або приготуванням — обов’язково доведеться пожертвувати.

ВОДОЛIЙ

Заряд енергії, який ви отримаєте сьогодні, вже завтра знадобиться для вирішення серйозного професійного завдання, тому не витрачайте сили на другорядні заняття, а акумулюйте їх.

РИБИ

Можна – і навіть потрібно – вирушати в поїздки, до того ж особливо це стосується робочих відряджень: виїхавши сьогодні, ви вже завтра зможете розпочати справи, які на вас зачекалися.