Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 31 липня

31.07.2022 08:27   -
Новини Україна: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 31.07.2022

Багатьом доведеться зробити важкий вибір між добром і злом, до того ж останнє може здатися куди привабливішим, тому перехід на його бік – принаймні, на перший погляд – виявиться легким і приємним. Повiдомляють “Харьковские известия”.

ОВЕН

День сприятливий для будь-якої фізичної роботи: можна робити ремонт, проводити генеральне прибирання, наводити лад на дачі – збирати врожай, що залишився на гілках і грядках, та займатися консервацією.

ТЕЛЕЦЬ

Ви можете відчувати нетерпимість по відношенню до оточення, і особливо вас дратуватимуть близькі люди –намагайтеся стримувати себе, якщо не хочете втратити їх назавжди.

БЛИЗНЯТА

Найкращий засіб від поганого настрою – робота: завантажте себе так, щоб не було можливості навіть голову догори підняти, тоді погані думки не зможуть заполонити вас навіть на хвилину.

РАК

День сприятливий для рішучої розмови з керівництвом: саме сьогодні воно може прислухатися до ваших аргументів щодо підвищення на посаді чи збільшення зарплати та зробити так, як ви просите.

ЛЕВ

Від медичних маніпуляцій – насамперед хірургічних операцій – сьогодні краще відмовитися: замість очікуваної користі вони можуть завдати організму шкоди, тож краще не ризикувати.

ДIВА

Втому, яка може здолати вас у цей час, потрібно лікувати не відпочинком, а зміною роду діяльності: так, після розумової праці бажано перейти до фізичної – наприклад, розпочати прибирання – і навпаки.

ТЕРЕЗИ

Небажано з’ясовувати стосунки з близькою людиною, навіть якщо здаватиметься, що така необхідність саме на часі: найнешкідливіша суперечка може призвести до затяжного конфлікту.

СКОРПIОН

До зауважень, які можуть сьогодні зробити люди з вашого оточення необхідно дослухатися з максимальною увагою: замислившись над критикою, можна значно покращити своє життя.

СТРIЛЕЦЬ

Відсутність бажання працювати сьогодні буде цілком природною – ваша енергетика наближається до нуля, тож треба не опиратися йому, а присвятити час відпочинку — ви на нього заслужили.

КОЗОРIГ

Не варто змушувати себе працювати попри все: можливо, краще дати собі можливість відпочити – почитати чи послухати музику, а потім – зі свіжими силами – знову стати до роботи.

ВОДОЛIЙ

Незадоволення своїми досягненнями, які – цілком несправедливо – видаватимуться вам незначними, явище тимчасове – вже завтра ви зможете набагато веселіше подивитися на своє життя і світ загалом.

РИБИ

День, коли категорично не рекомендується ледарювати: енергія, що б’є через край – у прямому сенсі цього слова – зіграє з вами злий жарт, підштовхуючи до активних, та, на жаль, марних дій.