Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 23 жовтня

23.10.2022 08:39   -
Новини Україна: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 23.10.2022

Необхідно думати лише про духовне і душевне, матеріальне краще в цей час залишити осторонь. Відповісти на важливі життєві запитання допоможе не розум, а інтуїція. Можна займатися самоосвітою, знання легко засвоюватимуться і вкладатимуться у вже наявну картину світу. Повiдомляють Харьковские известия.

ОВЕН

Відволіктися від побутових турбот і суєти, які, як завжди, навалюються у вихідні, можна буде за допомогою медитації та духовних практик – це дозволить не лише заспокоїтися, а й запастися енергією на тиждень наперед.

ТЕЛЕЦЬ

Як би не складалися обставини протягом дня, представникам вашого знака необхідно стримуватися: не можна реагувати на провокації, які можуть набути форми як слів, так і дій.

БЛИЗНЯТА

Не варто, подібно до героя п’єси Нечуй-Левицького, гнатися за двома “зайцями” одночасно, навіть якщо йтиметься лише про домашні справи – всі починання наперед виявляться провальними.

РАК

Необхідно утриматися від з’ясування стосунків із близькими людьми: вирішити проблеми, які у вас існують, сьогодні все одно не вдасться, а ось посваритися можна буде серйозно.

ЛЕВ

День необхідно присвятити наведенню ладу – в будинку, на робочому столі і в думках: позбавтеся речей, що віджили своє, документів і переконань – вони заважають вам прийняти нове і гальмують ваш рух вперед.

ДIВА

Спілкуючись із людьми – навіть дуже неприємними – залишайтеся спокійними, стриманими і, як наслідок, тактовними: зневага ще нікому не допомогла з честю вийти з непростої життєвої ситуації.

ТЕРЕЗИ

Використовуйте будь-який шанс для того, щоб помиритися з людиною, яку ви образили: сьогодні вона налаштована виключно миролюбно, тому пробачить усе, що ви – спеціально чи ненавмисно – їй зробили.

СКОРПIОН

День – добре, що він вихідний – бажано провести вдома, у тиші, спокої та самотності: так вам вдасться ні з ким не посваритися, а це сьогодні – найважливіше та найпотрібніше, що ви маєте зробити.

СТРIЛЕЦЬ

Не можна виливати на близьких негативні емоції, що накопичилися у вас – спробуйте якось приборкати свій нестерпний характер, який може завести вас занадто далеко.

КОЗОРIГ

Важливе життєве рішення особистого характеру, яке сьогодні стане на порядку денному, прийде до вас само собою – ніби спуститься зверху, тож не варто хвилюватися через нього.

ВОДОЛIЙ

День бажано присвятити побутовим клопотам, для яких нинішній – вихідний – день – ідеально вдалий, до того ж вони відвернуть вас від сумних, але набридливих думок, які можуть долати від самого ранку.

РИБИ

День сприятливий для зміцнення особистих і сімейних стосунків: що більше уваги ви сьогодні приділите коханій людині, дітям або літнім родичам, то міцнішим і щасливішим буде ваше оточення.