"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 18 грудня

Астрологічний прогноз на 18.12.2022

Хороший день для серйозних починань, хоча не всім захочеться займатися роботою вихідного дня, тому можна справ до справ, які довго відкладалися на потім — наприклад, ремонту квартири або дачі. Ну і, звичайно, час, як і належить неділі, максимально сприятливий для відпочинку – як активного, так і пасивного. Повiдомляють Харьковские известия.

ОВЕН

День вдалий для будь-яких – можливих у вихідний день – фінансових операцій: особливо успішним виявиться шопінг – вдасться придбати все необхідне та ще й за більш ніж вигідною ціною.

ТЕЛЕЦЬ

Роботу над втіленням у життя грандіозних професійних планів необхідно розпочинати з планування, а йому не буде на заваді навіть вихідний день: подумайте над стратегією та тактикою досягнення мети.

БЛИЗНЯТА

Самотнім представникам вашого знака зірки радять сьогодні вийти “в люди” – наприклад, сходити до театру, на концерт чи виставку: велика ймовірність, що там ви зустрінете людину, яка вас зацікавить.

РАК

День сприятливий для роздумів про те, як ви зможете втілити в життя найзаповітнішу мрію: саме сьогодні вам на думку спаде ідея щодо того, що може серйозно наблизити вас до неї.

ЛЕВ

У жодній – навіть неоднозначній – ситуації не варто качати права: з пересварки, що виникла в результаті, вам, найімовірніше, не вдасться вийти переможцем, так що не варто витрачати на неї свій час і нерви.

ДIВА

Наводячи лад у робочих документах, ви несподівано для себе виявите кілька незавершених справ, про які давно забули: спрацюйте на випередження – доведіть їх до пуття, поки начальство про них не згадало.

ТЕРЕЗИ

День ідеально підходить для того, щоб приділити увагу своєму здоров’ю: радикальних заходів воно, на щастя, від вас не вимагатиме, а ось відпочити і розслабитися, погулявши на свіжому повітрі і потім прийнявши ванну, необхідно.

СКОРПIОН

Зірки радять розпочати роботу над проєктом, який обіцяє приголомшливі результати: звичайно, кидатися з місця у кар’єр у вихідний день не варто, але чому б вам не скласти плани роботи?

СТРIЛЕЦЬ

Навколишні налаштовані до вас доброзичливо, тому конфліктів бути не повинно, якщо тільки ви самі не спровокуєте когось із них нетактовним висловом – краще тримайте язик за зубами.

КОЗОРIГ

Оскільки успіх сьогодні на вашому боці не тільки у професійному, а й в особистому розумінні, призначте на цей день романтичне побачення: велика ймовірність почути освідчення в коханні.

ВОДОЛIЙ

Відповідь на запитання, що вас цікавить – як професійної, так і особистої якості – представники вашого знака можуть отримати… уві сні. Головне, не забути, що, власне, ви побачили в “нічному кінотеатрі”.

РИБИ

День небажано проводити на самоті — невідомо, які — меланхолійні — думки спадуть вам на думку в такому разі, тому зберіть навколо себе свою сім’ю, а якщо поки самотні, зателефонуйте друзям.