Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 16 жовтня

16.10.2022 08:05   -
Новини Україна: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 16.10.2022

День позитивної енергетики, коли, незважаючи на вихідний, можна розпочинати реалізацію будь-яких проєктів. На вільний час, який залишився, зірки рекомендують призначати романтичні побачення: вони виявляться на диво вдалими. Повiдомляють Харьковские известия.

ОВЕН

Не варто йти на поводі у людей, які переконуватимуть вас відмовитися від власної точки зору на користь іншої – тієї, яка викликає у вас неприйняття: згодом про це доведеться пошкодувати.

ТЕЛЕЦЬ

Цього дня успіх супроводжуватиме вас у всіх сферах життя, але зосередитися все ж бажано на особистій: сьогодні вам – нарешті – можуть зізнатися у своїх романтичних почуттях.

БЛИЗНЯТА

День, коли можуть активізуватися таємні чи явні недоброзичливці, на яких не варто звертати уваги: їхнє біснування не завдасть вам шкоди, тож не варто витрачати дорогоцінні нервові клітини.

РАК

Знайомства, що сталися в цей час, виявляться не лише приємними, а й корисними: протекція, яку може створити вам один із цих людей, дуже сприятиме у професійних справах.

ЛЕВ

Небажано втручатися в особисте життя своїх друзів і знайомих: навіть якщо вам здаватиметься, що без вашої – в усіх сенсах цінної – поради людині не обійтися, мовчіть, якщо вас про неї не попросять.

ДIВА

Велика ймовірність серйозної сварки з близькою людиною, тому не варто сьогодні зачіпати в розмові з нею теми, які зазвичай викликають нервову реакцію з її боку – перенесіть розмову на інший день.

ТЕРЕЗИ

Самотужки сьогодні не вдасться впоратися з жодним – навіть найпримітивнішим – завданням, тож вирішивши навести лад у квартирі, підключайте до цього всіх своїх домашніх – так буде швидше й веселіше.

СКОРПIОН

Необхідно зайнятися очищенням організму від шлаків і токсинів: спосіб позбавити його непотрібних йому компонентів кожен може обирати сам – комусь допоможе дієта, а комусь – детокс-меню.

СТРIЛЕЦЬ

Допомагати іншим людям варто таким чином, щоб водночас не жертвувати власними інтересами, інакше можна порушити енергетичну рівновагу між вами і світом.

КОЗОРIГ

Можна – і треба – зустрічатися з друзями, особливо старими: з ними можна буде згадати приємні події минулого, покращивши таким чином настрій, який останнім часом погіршився.

ВОДОЛIЙ

День, коли головною вашою проблемою стане відсутність взаєморозуміння з людьми, що вас оточують: тим, кому його, за всього бажання, не вдасться досягнути, краще на якийсь час стати добровільним самітником.

РИБИ

День ідеально підходить для спілкування з близькими, яких ви останнім часом рідко балуєте своєю увагою: особливо це стосується літніх родичів, але про кохану людину теж не варто забувати.