Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 14 серпня

14.08.2022 08:00   -
Новини Україна: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 14.08.2022

Події в цей час відбудуться не просто так – вони будуть зумовлені нашими колишніми вчинками, тобто стануть наслідком, що має свою причину. За ними можна буде зробити висновок, як людина жила в останній — “звітний” — період і яких справ, поганих чи добрих, вона зробила більше. Повiдомляють Харьковские известия.

ОВЕН

На агресивніші випади оточення не варто відповідати аналогічним чином – бажано промовчати, а ще краще – побажати ворогові добра, це його знезброїть.

ТЕЛЕЦЬ

Пропозиція нової роботи, яка, незважаючи на вихідний, може надійти цього дня, виявиться надзвичайно вигідною, тому не варто довго над нею розмірковувати, а то її перехоплять інші.

БЛИЗНЯТА

Не беріть на себе чужі обов’язки, навіть якщо йдеться про дітей чи батьків: кожен повинен займатися своїми обов’язками, тоді в будинку буде лад, а в сім’ї – мир та злагода.

РАК

Сьогодні особливо важливо пам’ятати, що фортуна — пані примхлива: вона любить завзятих і наполегливих, тому необхідно продемонструвати їй впевненість у собі та своїх силах.

ЛЕВ

Близьких не можна дурити ніколи, але сьогодні такий вчинок може призвести до серйозних наслідків: брехня дуже швидко виявиться і близька людина, швидше за все, вам цього не пробачить.

ДIВА

Хвороба, яку ви можете відчути цього дня, буде зумовлена не недугами, а перевтомою — так що доведеться на якийсь час відкласти всі справи — нехай навіть і побутові — і як слід відпочити.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні – втім, як і завжди – не варто вірити на слово незнайомим людям – вони без сорому сумління можуть вас обдурити, в результаті ви втратите не лише велику суму грошей, а й віру в людей.

СКОРПIОН

Якщо хочете помиритися з близьким другом, з яким посварилися через дрібницю, зробіть йому добру справу — люди куди більше довіряють справам, ніж словам, навіть дуже гарним і хитромудрим.

СТРIЛЕЦЬ

Представникам вашого знака не властива самокритичність, але сьогодні зірки наполегливо радять вам подивитися на себе з боку – це допоможе вам у майбутньому уникнути серйозних помилок.

КОЗОРIГ

Намічене на цей день побачення краще перенести – навіть незначна суперечка на дріб’язкову тему несподівано може перерости у серйозну сварку, примиритися після якої буде непросто.

ВОДОЛIЙ

Зіпсувати настрій може найменша – але водночас неприємна – звістка, тому сьогодні краще читати не новини на інтернет-сайтах, а перевірені часом улюблені книжки.

РИБИ

Зробити важливий життєвий вибір допоможе інтуїція: зважуючи всі за і проти на користь того чи того рішення, необхідно прислухатися саме до неї – розум навряд чи підкаже щось тямуще.