Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 13 листопада

13.11.2022 08:13   -

Не варто братися до серйозної роботи – на неї може просто не вистачити сил, тому є сенс відпочити. Вважається, що в цей час можна звертатися до магії: ворожити, читати замовляння та створювати обереги, які покликані захистити саму людину та її близьких від усіх напастей. Повiдомляють Харьковские известия.

ОВЕН

Відчувши нездужання, відкладіть всі домашні справи і відпочиньте: найімовірніше, воно пов’язане не з якоюсь недугою, а з перевтомою, тому приємного неробства для лікування буде цілком достатньо.

ТЕЛЕЦЬ

День сприятливий для спілкування з усіма, крім найближчих і коханих людей: є ймовірність того, що ви з ними посваритеся, тому зірки радять створити на цей час хоча б невелику дистанцію.

БЛИЗНЯТА

Як би вам не хотілося думати про щось матеріальне – наприклад, про купівлю речі, про яку ви давно мріяли, пам’ятайте, що на світі є ще й духовне, а нова сукня чи куртка від вас нікуди не втечуть.

РАК

День, коли наявні проблеми – переважно господарського характеру – вирішуватимуться начебто самі собою, без будь-яких зусиль з вашого боку – час, що вивільнився, потрібно присвятити відпочинку.

ЛЕВ

Можна – і потрібно – вигадувати нові професійні проєкти, ідеї яких давно крутяться у вас у голові: спробуйте прорахувати навіть найдрібніші деталі, тоді вже завтра можна розпочинати втілювати їх у життя.

ДIВА

Сили, приплив яких ви відчуєте ближче до обіду, призначені для звершень завтрашнього дня, тому сьогодні їх треба витрачати економно – лише на найнеобхідніші домашні справи.

ТЕРЕЗИ

Відпочинок вам сьогодні вкрай необхідний – останнім часом ви надто багато працювали, тому тримайтеся якнайдалі від робочого столу та плити – найкраще відправитися до парку чи виїхати за місто.

СКОРПIОН

Цілком несподівано для себе ви отримаєте відповідь на важливе запитання, яке турбує вас уже доволі давно: вам залишається лише дивуватися, чому правильна відповідь не спала вам на думку раніше, адже вона очевидна.

СТРIЛЕЦЬ

Представники вашого знака часто здаються навколишнім самовпевненими особами, та лише ви самі знаєте, що це не так: сьогоднішній день сприятливий для підвищення самооцінки, яка вам потрібна.

КОЗОРIГ

Прибуток, який – незважаючи на вихідний день – може надійти на ваш рахунок, здивує своєю щедрістю, тому мотивує вас на чергові професійні подвиги, які ви так любите робити.

ВОДОЛIЙ

Навколишні будуть налаштовані позитивно, тому спілкування з ними перетвориться на справжнє свято: насамперед це стосується друзів і коханих, але порадують навіть цілком сторонні люди.

РИБИ

Якщо ви давно збиралися придбати потрібну в господарстві річ, кращого дня, ніж сьогоднішній, вам не знайти: придбання не лише порадує вас, а й служитиме довго – як то кажуть, вірою та правдою.