Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 11 грудня

11.12.2022 08:54   -
Астрологічний прогноз для всіх знаків Зодіаку на 11.12.2022

Розкрийте ваше серце. У любовних перипетіях дослухайтеся до інтуїції. Довіряйте внутрішньому голосу. Не варто сваритися. Повiдомляють Харьковские известия.

ОВЕН

День не підходить до переговорів з діловими партнерами — взаєморозуміння все одно домогтися не вдасться, тільки даремно витратите час і сили.

ТЕЛЕЦЬ

Нинішній день зірки рекомендують присвятити відпочинку — як активного, так і пасивного. Пуття від роботи сьогодні все одно не буде, так що не варто і починати.

БЛИЗНЯТА

Має сенс згадати про те, що не хлібом єдиним жива людина: чому б не витратити час на себе, наприклад, відвідавши SPA-салон або організувавши його вдома.

РАК

Секрет успіху — виконувати план, складений на день, методично і поступально: перестрибувати через кілька справ відразу, а потім повертатися назад — кращий спосіб все заплутати і завалити.

ЛЕВ

Сьогодні важливо уникати навіть мінімального ризику, оскільки він може призвести до серйозних проблем: необхідно йти уторованими стежками і понад усе цінувати стабільність.

ДIВА

Вирушаючи за покупками, пам’ятайте про частку розумної економії: зрозуміло, не варто включати режим скнари і трястися над кожною копійкою, а й тринькати гроші направо і наліво теж небажано.

ТЕРЕЗИ

Від пропозиції підпрацювати, можливої в цей день, бажано відмовитися: всіх грошей все одно не заробиш, а сили у вас вже і так на межі, так що варто їх поберегти.

СКОРПIОН

Головне — зосередитися і не відволікатися на вирішення питань і розмов, які можуть почекати хоча б до завтра, в іншому разі нічого не встигнете зробити.

СТРIЛЕЦЬ

Не варто витрачати гроші спонтанно, такі покупки не принесуть ні користі, ні радості, тому краще вирушати на шопінг за планом необхідних покупок і не відступати від нього.

КОЗОРIГ

Небажано витрачати енергію на порожні розмови і суперечки ні про що, вона може стати в пригоді для набагато більш важливих речей — наприклад, роботи або домашніх турбот.

ВОДОЛIЙ

Час несприятливий для радикальних життєвих змін — будь-яке серйозне рішення, яке може на них вплинути, з великою часткою ймовірності може виявитися помилковим.

РИБИ

Сварка з близькою людиною може перерости в серйозний і, що важливо, довготривалий конфлікт, тому необхідно докласти максимум зусиль, щоб уникнути її.