Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 9 лютого

09.02.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 9 лютого 2023 року

Астрологічний прогноз на 9 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Якщо ви давно збиралися купити або продати нерухомість, скористайтесь енергіями дня: в першому випадку вам вдасться придбати житло зі значною знижкою, а в другому – вигідно позбутися його.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Перш ніж взятися до реалізації нового проєкту, завершіть справи, які були розпочаті раніше, інакше вони гальмуватимуть ваш рух до визначеної мети, і ви в ньому не досягнете успіху.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

У стосунках із коханою людиною сьогодні необхідно бути обережними: велика ймовірність того, що через невдалий натяк або недоречний жарт, як із маленької іскри, спалахне великий конфлікт.

Рак (22 червня – 23 липня)

На певний час забудьте про матеріальний складник вашого життя і згадайте про потреби душі: наприклад, послухайте класичну музику або почитайте вірші улюбленого поета: результат вас неймовірно здивує.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Настав час втілити в життя нові ідеї, які давно крутяться у вас у голові: сьогодні складуться максимально сприятливі умови для того, щоб мрії стали реальністю, а казка – бувальщиною.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Незважаючи на те, що від вихідних вас віддділяють два дні, подумайте про відпочинок: останнім часом ви так багато працюєте, що просто не встигаєте відновлювати сили, забуваючи, що здоров’я у вас одне.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Будь-яка мета – як професійного, так і особистого характеру – підкориться лише тим представникам знака, хто докладе для її досягнення якихось зусиль – даремно нічого отримати не вдасться.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Настав час підбити підсумки того, що вже зроблено, і скласти план на майбутнє: не бійтеся замислювати серйозні проєкти – задумані сьогодні, вони легко і швидко втіляться в життя.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Велика ймовірність отримання несподіваного, а тому ще приємнішого прибутку – наприклад, вам можуть виплатити старий гонорар, підвищити зарплату чи дати грант для роботи над важливим проєктом.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Зірки радять вам “дістати” з довгого ящика справу, яку ви відклали, не впоравшись із нею, і спробувати довести її до розуму: схоже, сьогодні вам вдасться зрозуміти, в чому полягала проблема, та успішно вирішити її.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

День сприятливий для вирішення питань, пов’язаних зі спілкуванням із діловими партнерами: сьогодні ви зможете переконати у своїй правоті навіть найупертіших і найнезговірливіших із них.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Як би сьогодні не складалися життєві обставини, намагайтеся знаходити добре у всьому, що бачите чи відчуваєте, тоді ваше життя налагодиться і набуде тих форм, які вам потрібні.

ОСТАННІ НОВИНИ