Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 8 грудня

08.12.2022 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 8 грудня 2022 року

Астрологічний прогноз на 8 грудня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Від роботи сьогодні пуття не буде: оскільки навіть старі справи бажано відкласти на інший – більш сприятливий час, займіться упорядкуванням документів – як професійної, так і особистої якості.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Спілкування з оточенням може принести багато неприємних сюрпризів, тому день – зрозуміло, за можливості – бажано провести на самоті, займаючись приємними справами – наприклад, своїм хобі.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Намагаючись відновити справедливість – принаймні так, як ви це розумієте – пам’ятайте про те, що погляд однієї людини може бути одностороннім – бажано подивитися на ситуацію та з іншого боку.

Рак (22 червня – 23 липня)

Вам, на відміну від представників інших знаків зодіаку, не варто закриватися у своїй “мушлі”: навпаки, зірки рекомендують вам вийти “у люди” та поспілкуватися з оточенням – просто так, без корисливої мети.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Не варто “засвічувати” в людних місцях великі суми грошей, якщо, звичайно, ви не хочете залишитися без них: сьогодні обережність необхідна, як ніколи, тому дослухайтеся до поради зірок.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

З лінощами, які стануть супутниками вашого життя на весь сьогоднішній день, можна не боротися – однаково особливих успіхів не варто очікувати навіть у побутових та домашніх справах, а про професійні і говорити не варто.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Небажано збирати родичів на сімейне чаювання, навіть якщо для нього є вагома нагода: спогади про колишні образи можуть перерости в черговий – серйозний – конфлікт, який надовго зіпсує стосунки.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Сьогодні вам практично неможливо буде зосередитись – не вдасться взяти під контроль думки, які перескакуватимуть з однієї теми на іншу, тому інтелектуальною працею краще не займатись.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Сьогодні вам, як ніколи, необхідно стежити за своїми словами: ви й так не вирізняєтеся особливою тактовністю, а сьогодні – у пориві сварки – можете наговорити опоненту того, про що згодом пошкодуєте.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Сьогоднішній день зірки рекомендують вам провести на самоті, не спілкуючись ні з ким із оточення, включаючи близьких вам людей: ви не зможете ігнорувати чужу агресію, а отже, потрапите у неприємну історію.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Ваш сьогоднішній настрій покаже, наскільки чиста і безхмарна ваша душа: якщо він буде добрим, значить, ваше сумління нічим не обтяжене, ну а якщо поганим, виходить, вам є над чим замислитися.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Вибираючи лінію поведінки, не варто орієнтуватися на горезвісну громадську думку: керуйтеся лише своїми бажаннями та уподобаннями, інакше велика ймовірність образ та розчарувань.