Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 5 жовтня

05.10.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 5 жовтня 2023 року

Астрологічний прогноз на 5 жовтня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляє Інфосіті.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не допускайте недомовок у взаєминах із близькою вам людиною: поступово вони можуть стати перешкодою, яка заважає спілкуванню, а це не найкращим чином позначиться на вашому спільному майбутньому.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Важливо спостерігати за людьми навколо, слухати й запам’ятовувати те, що вони кажуть: це дозволить зробити важливі висновки щодо їхнього справжнього – а не удаваного – до вас ставлення.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Знання і – особливо – досвід, накопичені вами до цього часу, досягли тієї межі, після якої необхідно ділитися ними з оточенням: знайдіть можливість зайнятися викладацькою діяльністю.

Рак (22 червня – 23 липня)

Не варто надто захоплюватися вирішенням чужих проблем: поки ви братимете активну участь у житті інших людей, у вашому власному може скластися ситуація, яка потребуватиме швидкої реакції.

Лев (24 липня – 23 серпня)

День сприятливий для добрих справ: треба допомагати тим, хто попросить, і – особливо! – тим, хто не попросить вас про це, але особливо потребує вашої підтримки – як моральної, так і матеріальної.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не варто розкривати всі свої секрети малознайомим людям – невідомо, як вони розпорядяться отриманими знаннями, цілком можливо, що вони – навмисно чи мимоволі – завдадуть вам шкоди.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зазвичай ви не любите рішучих дій, оскільки вони порушують таку важливу для вас психологічну рівновагу, але сьогодні їх не уникнути, якщо, звісно, ви хочете досягти успіху.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Від домашніх клопотів сьогодні краще відмовитися – в цьому сенсі все піде шкереберть, тож краще зосередитися на вирішенні професійних питань або, якщо вдасться, трохи відпочити.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

День ідеально вдалий для початку нового проєкту, який довго очікував свого часу: умови для його реалізації складуться максимально сприятливі, тож не варто гаяти часу.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не варто вірити на слово тим, хто захоче зганьбити у ваших очах близьку вам людину: найімовірніше, у них є в цьому питанні свій – корисливий – інтерес, в якому вони, втім, ніколи не зізнаються.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Якщо ви давно мріяли про те, щоб докорінно змінити своє життя, скористайтеся обставинами, в які потрапите сьогодні – вони допоможуть вам просунутися в потрібному напрямку.

Риби (20 лютого – 20 березня)

По допомогу й підтримку сьогодні треба звернутися до друзів: на відміну від вас, які беруть близько до серця те, що трапилося, вони зможуть поглянути на проблему холоднокровно, що дозволить легко її вирішити.

ОСТАННІ НОВИНИ