Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 5 січня

05.01.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 5 січня 2023 року

Астрологічний прогноз на 5 січня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Вдалі обставини дня дадуть змогу максимально сприятливо презентувати свої численні таланти керівництву: не втратьте можливість зробити кар’єрний ривок.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Якщо вам потрібно вирушити в поїздку, зробіть це сьогодні: ви зможете розраховувати на допомогу вищих сил у всьому, що стосується пересування у просторі – від придбання квитків до бронювання житла.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Навколишні до вас сьогодні будуть налаштовані доброзичливо – головне, щоб ви самі не зіпсували стосунки з ними своїми капризами та перманентним невдоволенням усім і всіма.

Рак (22 червня – 23 липня)

Обставини дня сприятимуть спілкуванню з друзями, особливо якщо з поважних причин ви не бачили їх від минулого року: обов’язково зберіться, аби ще раз відсвяткувати Новий рік.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Сьогодні зірки радять представникам вашого знака менше говорити і більше діяти: навіть одна – нехай і невелика – справа виявиться потрібнішою та важливішою, ніж тисяча гарних слів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

За будь-якого нездужання, яке дасть про себе знати цього дня, важливо прислухатися до сигналів, які подаватиме організм: він краще за лікарів знає, що вам потрібно для хорошого самопочуття.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вам зірки радять відмовитися від звичних коливань і намітивши собі мету, рішуче рухатися в напрямку до неї – цікаво, що ця установка стосується не лише професії, але й особистого життя.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Сьогодні у вашому житті цілком може статися перелам на краще: головне в цьому разі – помітити прикмети, які його супроводжуватимуть, і діяти відповідно до їхніх “вказівок”.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Влаштовуючи сімейні свята, відмовтеся від галасливих застіль: по-перше, зараз не час для такого проведення часу, а по-друге, зірки в цей день не вітають буйних проявів радості.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Сьогодні зустріч з явним недоброзичливцем буде несподіваною і, на превеликий подив представників знака, матиме позитивні наслідки: можливо, вам навіть вдасться помиритися.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

День сприятливий для починань у будь-якій життєвій сфері, але особливу увагу варто звернути на професійну діяльність: проєкт, який ви розпочнете сьогодні, приречений на успіх.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Вищі сили будуть прихильними до тих, хто цього дня вирішить зайнятися фінансовими операціями: незалежно від їхнього масштабу, вони виявляться вдалими, тож не варто втрачати такий щасливий шанс.