Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 4 серпня

04.08.2022 08:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 4 серпня 2022 року

Астрологічний прогноз на 4 серпня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють «Харьковские известия».

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не найприємніший день чекає Овнів. Можливі проблеми в професійній діяльності. Ваші суперники піднімають голову і чекають вдалого моменту, щоб вам насолити. Зберігайте спокій і не провокуйте конфліктних ситуацій, перепалка з керівництвом може привести до серйозних наслідків. Будуть напруженими відносини з родичами, ваші завищені очікування стають причиною розбіжностей. Однак обґрунтувати свою позицію і пояснити ваші висловлювання і вчинки не виходить.

Телець (21 квітня – 21 травня)

У цей день Тільці можуть розраховувати на фінансову удачу. Сприятливо вирішувати питання, пов’язані з грошима. Не виключені солідні надходження і збільшення доходів. Можливо, ви зможете знайти джерело додаткового доходу. Обов’язків додасться і це може внести зміни у ваші особисті плани. Ваші родичі і друзі не будуть в захваті від такого стану справ, проте до серйозних суперечок справа не дійде.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Четвер стане сприятливим днем для пошуку роботи і зміни діяльності. Ви кидаєте всі зусилля на реалізацію ваших професійних умінь, і зірки обіцяють вам професійний успіх. Ваші рішучість і цілеспрямованість стають своєрідним “оберегом” від підступів недоброзичливців. Ніхто не захоче ставати у вас на шляху. Будьте уважні до деталей, в дрібницях може ховатися важлива інформація, яка дозволить зробити правильні висновки.

Рак (22 червня – 23 липня)

У цей день амбітні і рішучі представники водного знака мають всі шанси домогтися кар’єрного підвищення. Розгляньте ділові пропозиції, вони можуть відкривати нові перспективи і горизонти професійної діяльності. Не виключено, підвищення доходів або угоди, які принесуть прибуток. У другій половині дня ви в центрі уваги протилежної статі, вашій чарівності складно опиратися. Нові знайомства можуть перерости в романтичне захоплення.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Левам в цей день варто сфокусувати увагу на виконанні поточних завдань. Нові починання, які можуть вимагати самостійних рішень і масштабні проекти краще відкласти на інший день. Ви можете легко захопитися, не розрахувавши власних можливостей і провалити справу. Довгострокове планування допоможе прорахувати всі за і проти, від поспішних рішень варто відмовитися, якою би привабливою не була пропозиція.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Фінансова картина дня принесе Дівам тривоги і хвилювання. Не виключені збитки, втрати і непередбачені витрати. Те, що відбувається буде мало залежати від вас, навіть якщо ви економите кожну гривню. Ви можете задуматися над тим, як зміцнити фінансове становище і спробувати збільшити доходи. Ваші рішучість і старанність принесуть свої плоди і щедру нагороду. Сприятливий день для спілкування. Нові знайомства швидко переростають у взаємну симпатію, проте серйозні зміни в особистому житті можуть статися, якщо тільки ви цього захочете.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У цей день на Терезів можуть навалитися проблеми в професійній сфері. Не виключені серйозні розбіжності з керівництвом, які можуть поставити під сумнів реалізацію важливих проектів. Остерігайтеся недоброзичливців і пліток, які можуть вдарити по вашій репутації. Включивши режим економії, і відмовившись від зайвих витрат можна зміцнити фінансове становище. Важливі рішення варто приймати самостійно, керуючись здоровим глуздом, а не підказками оточуючих.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Скорпіонів чекає досить напружений день, проте ті, хто не втрачають оптимізму і бадьорості духу мають всі шанси досягти бажаного і продемонструвати блискучі результати. Керівництво може спочатку не схвалювати ваших дій, проте до кінця дня ви зможете проявити сильні сторони і переконати оточуючих у своїй правоті. Сприятливий день для пошуку однодумців, заручившись підтримкою впливових людей, ви зможете реалізувати спільні проекти. У другій половині дня варто поговорити по душам зі своєю другою половинкою і обговорити існуючі проблеми. Будьте уважні до дрібниць, вони дозволять зрозуміти поведінку близьких людей.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

У цей день Стрільцям потрібно розраховувати тільки на власні сили і правильно оцінювати свої можливості. Складається непроста ситуація з діловими партнерами і начальством, це може перешкодити вашому картерному просуванню. Не варто розраховувати на швидкі успіхи, доведеться докласти всіх зусиль, щоб реалізувати задумане. Легковажність в особистому житті може обернутися серйозними неприємностями. Незабаром ви можете пошкодувати про свої вчинки.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Четвер принесе Козерогам приємні зміни у всіх сферах життя. У професійній діяльності з’являються нові можливості проявити свої сильні якості. Ви зможете зміцнити авторитет і зайняти більш вагоме становище в суспільстві. Не виключено, що ви отримаєте допомогу від людей, які не підтримували вас раніше. Ви зможете укласти вигідну угоду і зміцнити своє фінансове становище. В особистому житті все складається найкращим чином, головне не квапити події.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Серйозний підхід до роботи сьогодні допоможе уникнути прикрих помилок і прорахунків. Водолії можуть відчути пильну увагу начальства, активність і ініціатива допоможуть заробити повагу колег і зміцнити авторитет. Ваші успіхи можуть викликати заздрість недругів. Вони всіма силами спробують витягнути на світло непривабливу правду про вас. Ваші вчинки в даній ситуації можуть вплинути на репутацію, тому не варто вплутуватися в інтриги і конфлікти, зберігайте спокій. В особистому житті також доведеться відстоювати свої інтереси, не піддаючись на провокації.

Риби (20 лютого – 20 березня)

У цей день Рибам представляється шанс реалізувати свої найсміливіші ідеї та плани. Ви можете розраховувати на допомогу колег і схвалення керівництва. Всі попередні розбіжності вдасться врегулювати і це стане важливим кроком для втілення важливого проекту. Не виключені грошові надходження і матеріальну винагороду. Вечір проведіть зі своєю другою половинкою, зірки обіцяють приємні любовні переживання.