Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 28 липня

28.07.2022 08:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 28 липня 2022 року

Астрологічний прогноз на 28 липня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють «Харьковские известия».

Овен (21 березня – 20 квітня)

Легке нездужання, яке ви можете відчути цього дня – наслідок втоми, що накопичилася, тому необхідно відмовитися від активних дій – краще трохи відпочити.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Поповнити запас енергії, нестача якої відчуватиметься цього дня, можна, “спілкуючись” із природою: якщо немає можливості виїхати за місто, бажано хоча б посидіти у найближчому парку.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Небажано спілкуватися з людьми, які зазвичай намагаються “вколоти” вас за першої ж нагоди: сьогодні ви особливо гостро переживатимете їхні злі слова, а тому зазнаєте моральної травми.

Рак (22 червня – 23 липня)

Зірки наполегливо рекомендують вам стримувати свої емоції: ваша реакція на чужі слова чи вчинки може виявитися перебільшеною, що негативно позначиться на стосунках із людьми.

Лев (24 липня – 23 серпня)

День – зрозуміло, за можливості – потрібно провести з близькими друзями чи рідними людьми: спілкування з ними морально підтримає вас і підніме настрій, який зранку буде далеко не найкращим.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вам сьогодні потрібно подолати свою впертість і з’ясувати, що у своєму житті чи професії ви робите не так, інакше ви й надалі йтимете не тією дорогою, поки не опинитеся в безвиході.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не варто заганяти негативну енергію вглиб, інакше вона почне руйнувати вас зсередини: відчувши, що у вас накопичилася злість чи дратівливість, виплесніть її, але не на своє оточення.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Якщо хочете досягти професійного успіху, зосередьтеся на роботі і не відволікайтеся на вирішення питань, які цілком можуть кілька днів зачекати – вони від вас точно нікуди не втечуть.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не кидайте розпочату напередодні справу на пів дороги, навіть якщо вона раптом видасться вам неперспективною: візьміть паузу і відпочиньте – вже завтра ви похвалите себе за передбачливість.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Мріючи про майбутнє, обирайте тільки те, що вам дійсно потрібно, а також те, що не заподіє зла іншим людям: ваші побажання здійсняться найближчим часом, і про погані вам доведеться пошкодувати.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Складаючи план на найближче майбутнє – як професійне, так і особисте, обирайте лише дійсно важливі цілі, а другорядні залиште на потім – вони не мають першорядного значення.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Не варто весь час розмірковувати про проблеми, які ви маєте: якщо вам вдасться від них відволіктися і дистанціюватися, вони або самоліквідуються, або поступово зійдуть нанівець.