Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 25 серпня

25.08.2022 08:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 25 серпня 2022 року

Астрологічний прогноз на 25 серпня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не варто негативно реагувати на неадекватну поведінку оточення – вийде собі дорожче, краще оминати людей, які становлять небезпеку – навіть потенційну.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Не можна бажати поганого оточенню – зокрема й тим, хто на це заслуговує – навіть у думках: за законом бумеранга зло обов’язково повернеться назад – тобто до вас.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Успіх супроводжуватиме тих, хто займається бізнесом і фінансами: можна ставати до втілення в життя нових проєктів, робити інвестиції в будівництво, купувати і продавати нерухомість.

Рак (22 червня – 23 липня)

Як на роботі, так і в сім’ї, не варто ставати на бік однієї зі сторін конфлікту – вони врешті-решт помиряться, а ви ризикуєте залишитися без вини винними.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Зміцнити репутацію лідера можна дуже просто: потрібно прийти на допомогу тим, хто цього потребує і попросити про сприяння, і оточенняі неодмінно оцінить таку лінію поведінки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не варто не лише грубіянити людям із оточення, а й просто розмовляти з ними на підвищених тонах – так можна легко порушити тендітну рівновагу та гармонію у стосунках.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Можливості, які будуть надані цього дня, є унікальними, та й повторяться вони нескоро, якщо це взагалі колись станеться, тому гріх ними не скористатися.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Роздратування, без якого сьогодні ніяк не вдасться обійтися, необхідно направити в мирне русло – наприклад, на вирішення професійних завдань чи домашній клопіт.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

День чітко розділиться на дві частини, і якщо вранці ви відчуєте нервозність та напрженість, то вже після обіду вдасться розслабитися та провести вечір у стані релаксу.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не варто укладати договори, необхідність яких виникне раптово: ви не отримаєте час на обмірковування, і в результаті можете зробити помилку, взявши бажане за дійсне.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Не варто спілкуватися з людиною, яка свідомо викликає у вас роздратування: життя не таке тривале, щоб дозволити собі витрачати його на свідомо неприємні речі.

Риби (20 лютого – 20 березня)

День сприятливий для будь-яких фінансових операцій: можна купувати та продавати, укладати довгострокові договори, а також брати гроші в кредит та виплачувати старі борги.