Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 23 лютого

23.02.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 23 лютого 2023 року

Астрологічний прогноз на 23 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не давайте “доброзичливцям” збити вас з робочого настрою, який ви відчуватимете від самого ранку, тоді сил і енергії вистачить на здійснення найсміливіших і найперспективніших професійних планів.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Найголовніше у спілкуванні з оточенням – нікому не казати грубощів і не робити уїдливих зауважень: це створить атмосферу небажаної ворожості як у робочому колективі, так і в родині.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Потребуючи підказки щодо того, як вчинити в тій чи іншій непростій ситуації, звертайте увагу на знаки, які посилатиме доля – один з них буде доречним.

Рак (22 червня – 23 липня)

Небажано прощати двозначні жарти і різкі зауваження, які можуть робити різні – як близькі, так і малознайомі – люди: варто показати, що ви можете відповісти відповідним чином.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Лев (24 липня – 23 серпня)

В першій половині дня у вас несподівано може статися напад дратівливості: він буде зумовлений негативним впливом Місяця, тому триватиме недовго – треба опанувати себе й перетерпіти.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Пристрасті, які можуть бушувати сьогодні у вашій душі, можна буде вгамувати, придумавши собі корисне і захопливе заняття: можна, наприклад, зробити перестановку в квартирі або оновити домашній текстиль.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У конфлікті між близькими людьми бажано дотримуватися нейтралітету – ставши на бік когось одного, ви, найімовірніше, образите та розсердите іншого – знову налагодити з ним стосунки буде непросто.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не варто відкидати критику, яку ви можете почути на свою адресу: важливо не лише прислухатися до неї, а й зробити з неї правильні – конструктивні висновки на майбутнє.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Властивий вам перфекціонізм може перешкодити закінчити розпочатий проект: діючи відповідно до принципу “краще — ворог хорошого”, можна переробляти його до безкінечності.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Необдумані слова близької людини можуть стати одкровенням: ви несподівано для себе зрозумієте, як він насправді до вас ставиться, – швидше за все, відкриття буде приємним.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Кипучу енергію цього дня необхідно вольовим зусиллям направити на вирішення конкретних завдань, інакше можна зруйнувати все довкола, включаючи стосунки з дорогими вам людьми.

Риби (20 лютого – 20 березня)

З начальством сьогодні краще не суперечити: будучи в поганому настрої, воно може чіплятися до будь-яких дрібниць, а ви, швидше за все, за словом у кишеню не полізете – стосунки будуть серйозно зіпсовані.

ОСТАННІ НОВИНИ