Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 23 березня

23.03.2023 07:02   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 23 березня 2023 року

Астрологічний прогноз на 23 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Головний біль, який може докучати вам цього дня, свідчить про те, що останнім часом ви багато працюєте і мало відпочиваєте – спробуйте хоча б сьогодні знайти час для перепочинку.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Необережні, сказані в запалі слова можуть стати причиною серйозної сварки, а то й розриву з близькою людиною: подумайте про те, чи варта такого результату ваша нестриманість?

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Сьогодні, як ніколи, необхідно ретельно планувати всі свої дії, інакше космічна енергія “розриватиме” вас на частини, змушуючи діяти у протилежних напрямках.

Рак (22 червня – 23 липня)

Представники знака дуже часто блокують негативні емоції всередині, не даючи їм виходити назовні, і така звичка може довести їх до нервового зриву – сьогодні не треба соромитися виявляти свої почуття.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Невпевненість у собі – рідкісний “діагноз” для представників вашого – самовпевненого – знака, але саме сьогодні він може вас наздогнати: “лікувати” такий стан необхідно, свідомо підвищуючи самооцінку.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Будь-який конфлікт, до якого ви сьогодні – ненавмисно або усвідомлено – можете мати стосунок, необхідно вирішити мирно, інакше з часом він відгукнеться вам не найкращим чином.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

День, коли потрібно думати не про інших, а про себе, інакше можна прогаяти важливий момент, який дозволить вирішити важливе життєве чи професійне питання – шкода буде прогаяти щасливий шанс.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Якщо шукатимете проблеми на свою голову, ви їх, безсумнівно, знайдете, тому краще провести день на самоті і відмовитися від активних дій, особливо в тому, що стосуватиметься спілкування з людьми.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Якщо не взяти емоції – причому як негативної, так і позитивної якості – під контроль, можна буде вважати день втраченим: ви зіб’єтеся з властивого вам ділового ритму і не встигнете зробити все, що запланували.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не можна допускати зло не лише у вчинках і словах, а й у думках: сьогодні воно не змусить на себе довго чекати – максимально швидко повернеться до вас бумерангом, тому, умовно кажучи, не варто копати нікому яму.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Сни цієї ночі дадуть вам пряму підказку щодо того, від кого з людей у вашому оточенні можна очікувати удару в спину – вживіть заходів, які дозволять вам уникнути такого розвитку подій.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Незважаючи на надлишок енергії, не варто хапатися за всі справи одразу, оскільки жодної користі від такого розкидання сил не буде: необхідно вибудувати завдання, що виконуються, за принципом пріоритетності.

ОСТАННІ НОВИНИ