Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 22 вересня

22.09.2022 08:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 22 вересня 2022 - Новини України

Астрологічний прогноз на 22 вересня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

День категорично не підходить для роботи над новими проєктами – успіху вони не матимуть, а дорогоцінний час і сили будуть витрачені даремно, тому потрібно довести до ладу вже розпочаті справи.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Не варто піддаватися на провокації людей, які хотітимуть зачепити вас за живе і викликати сплеск негативних емоцій.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Зірки радять вам сьогодні знайти час для відпочинку – найкраще присвятити йому другу половину дня, а зранку, хай вже так, можете попрацювати, проте особливо не напружуйтеся.

Рак (22 червня – 23 липня)

Зовсім не спілкуватися зі своїм оточенням – особливо якщо йдеться піде про родичів і колег – вам не вдасться, та встановити дистанцію між собою й ними вам цілком до снаги: це допоможе не посваритися.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Намагайтеся відмовитися від надмірних і марних витрат, до яких вас сьогодні ніби щось навмисне підштовхуватиме: в запалі ви можете придбати купу непотрібних речей.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Необхідно відмовитися від серйозних фізичних навантажень – вони можуть призвести до травм, а також викликати загострення хронічних захворювань, до яких необхідно поставитися з усією серйозністю.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Енергію, якої, як вам видаватиметься, у вас буде дуже багато, необхідно витрачати економно, інакше, витративши сили на другорядні стосунки, ви не встигнете створити основні.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Сварка з найкращим другом, найімовірніше, станеться з його вини, та це не означає, що вам від цього буде легше, тому спробуйте не звертати уваги на його злі жарти і неприємні для вас зауваження.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

День сприятливий для справ, які приносять вам насолоду, тому обов’язково треба поспілкуватися з дітьми, особливо якщо вони ще маленькі, і приділити час своєму хобі.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Сьогодні – втім, як і завжди – вкрай важливо уникати порожніх розмов, з якими до вас чіплятимуться люди з вашого оточення: через них ви не зможете завершити справи, заплановані на цей день.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

День несприятливий для фінансових операцій будь-якого масштабу – навіть незначне придбання в супермаркеті може виявитися невдалим і викликати жаль про бездарно витрачені гроші.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Сьогодні не найвдаліший день для спілкування з керівництвом: воно буде негативно налаштоване до вас, тому результат такої розмови виявиться прямо протилежним очікуваному.