Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 16 лютого

16.02.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 16 лютого 2023 року

Астрологічний прогноз на 16 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

З’ясовувати стосунки з людьми – як близькими, так і не дуже – варто лише тоді, коли цього жодним чином не уникнути, в інших випадках краще не звернути уваги на їхні дії та пропустити повз вуха їхні слова.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Представникам вашого знака зірки наполегливо рекомендують стримати свій запал і не кидатися на роботу з первісним запалом – однаково все, що ви сьогодні зробите, вже завтра доведеться виправляти.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Справами сьогодні можна займатися лише в першій половині дня, пообіді очікуваного результату вони вже не принесуть, тож краще витратити час на активний відпочинок – наприклад, прогулятися на свіжому повітрі.

Рак (22 червня – 23 липня)

Представникам вашого знака – як найбільш самовразливого у всьому зодіакальному колі – сьогодні рекомендується взагалі відмовитися від контактів із навколишнім світом: проведіть цей день у своїй “мушлі”.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Девіз нинішнього дня для представників вашого знака: “Якнайменше активності, якнайбільше спокою” – як не дивно, але енергійні дії у всіх сферах діяльності сьогодні принесуть не користь, а шкоду.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Загалом представники вашого знака ощадливі й економні, але саме тому для вас так важливо тримати під контролем свої витрати: втративши його, ви можете непомітно для себе витратити левову частку того, що маєте.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

У професійному плані сьогодні потрібно займатися лише своєю роботою, не звалюючи на плечі чужі обов’язки, навіть якщо вас дуже про це проситимуть: як результат, ви не зможете зробити те, що запланували.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Будьте обережні з жартами, які через специфіку властивого вам гумору сьогодні – втім, як і завжди – можуть виявитися образливими для близьких і коханих для вас людей, не варто їх засмучувати.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Бажано, щоб усі ваші справи сьогодні – так чи інакше – були пов’язані з вашою родиною та домівкою: можна займатися прибиранням, готувати, грати з дітьми та гуляти з ними в найближчому парку.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Порожні розмови, на які постійно викликатимуть вас люди навколо, відволічуть від роботи, тому від них необхідно відмовитися, оскільки результат вашої діяльності дорівнюватиме нулю.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Бажання купити щось непотрібне, витративши для цього безліч грошей, цього дня може здаватися непереборним, але вам до снаги ним упоратися, інакше в бюджеті буде пробитий серйозний пролом.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Сьогодні ваше основне завдання – подбати не про інших, а про себе: чому вам, наприклад, не зайнятися спортом і не перейти на здорове харчування, головне – завтра не забути про те, що ви тепер – інша людина.

ОСТАННІ НОВИНИ