Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 16 березня

16.03.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 16 березня 2023 року

Астрологічний прогноз на 16 березня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють Харьковские известия.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Можна – і потрібно – залагоджувати конфлікти, що виникли з друзями чи родичами: і вони, і ви будете налаштовані на конструктивний діалог, який допоможе прийняти точку зору одне одного.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Необхідно чинити опір бажанню дивитися на людей навколо зверхньо: по-перше, підстав для цього у вас немає, а по-друге, ненавмисне можна буде образити людину, від якої залежить ваш добробут.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Не варто розтягувати нескладне професійне завдання на весь день: з ним легко можна буде впоратися до обіду, а час, що залишився, можна – і потрібно – присвятити відпочинку, причому краще пасивному.

Рак (22 червня – 23 липня)

Намагайтеся не вдарити в багнюку обличчям перед керівництвом: показавши себе з кращого боку, ви цілком зможете розраховувати як на просування кар’єрними сходами, так і на матеріальне заохочення.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Зберегти позитивний настрій, який сьогодні для вас надзвичайно важливий, допоможе улюблена справа – для неї, навіть у разі тотальної зайнятості на основній роботі, обов’язково треба знайти час.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Для сприятливий для того, щоб нарешті довести до ладу справи, які свого часу були відкладені до довгої скриньки, а потім і зовсім зависли: сьогодні їх вдасться швидко й успішно завершити.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

До порад, які можуть давати вам сьогодні друзі і близькі, можна дослухатися, але ухвалювати рішення все ж доведеться самостійно – ніхто краще за вас не знає ваших життєвих обставин.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Будь-яке ваше слово сьогодні може всерйоз зачепити когось із вашого оточення, тому з жартами – і особливо критичними висловлюваннями! – на чиюсь адресу необхідно поводитися обережно.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зірки рекомендують вам брати до уваги сигнали, які надсилатиме організм, тому якщо в цей час вам раптом захочеться морської капусти, зверніть увагу на роботу щитовидної залози.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Будь-які суперечки з приводу, який не стосується безпосередньої роботи, необхідно виключити: на них піде левова частка моральних і фізичних сил, які необхідні для більш серйозних справ.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Якщо вам знадобиться підтримка, не соромтеся звертатися по неї до близьких людей і друзів: вони легко вирішать проблему, яка видається самим нерозв’язною.

Риби (20 лютого – 20 березня)

День сприятливий для будь-яких фінансових операцій, тому можна не лише відкривати банківські рахунки та депозити, а й ризикувати, купуючи лотерейні квитки, та робити ставки на спортивному тоталізаторі.

ОСТАННІ НОВИНИ