Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 14 липня

14.07.2022 08:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 14 липня 2022 року

Астрологічний прогноз на 14 липня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють «Харьковские известия».

Овен (21 березня – 20 квітня)

Сьогодні ви будете задоволені і собою, і навколишнім світом: треба визнати, що підстави для такої гармонії у вас будуть – будь-яка справа, яку ви розпочнете, швидко налагодиться і принесе очікувані результати.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Матеріального очищення – якщо хочете, катарсису – допоможе досягти будь-який вид мистецтва: якщо у вас не буде можливості сходити до театру, почитайте вірші поета, книжку якого давно не брали з полиці.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Дратівливість через дрібниці, яку ви можете відчувати сьогодні, виснажує вас, позбавивши сил і енергії, необхідних для роботи, тож краще стримуватися і не звертати уваги на те, що не подобається.

Рак (22 червня – 23 липня)

Використовуйте вільний час – навіть кілька хвилин – для улюбленої справи: вона не лише підніме вам настрій, а й дозволить повірити у власні сили не лише у професійному плані.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Намагайтеся спланувати день таким чином, щоб завершити усі важливі справи до обіду – пообіді друга половинка може вимагати приділити їй увагу і відмову не прийме.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День сприятливий для офіційного оформлення стосунків з коханою людиною: можна освідчуватися в коханні, робити пропозицію руки та серця, оголошувати про заручини та вирушати до загсу.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Найголовніше сьогодні – утримувати душевну рівновагу та не допускати поганих побажань на адресу інших людей: якщо вам здаватиметься, що ви зіткнулися з чимось неприємним, перемкніть увагу на позитив.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

День сприятливий для того, щоб намітити цілі на найближче майбутнє, а заразом і визначити способи їхнього досягнення.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не давайте втягнути себе у вирішення чужих проблем – це може призвести до небажаних для вас результатів, коли ви, несподівано для себе, замість помічника перетворитеся на винного.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Вирішення важливої проблеми, над яким ви б’єтеся вже досить давно, може прийти несподівано легко – начебто саме собою, насправді, так нагадає про себе ваша підсвідомість.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Необхідно дбайливо і відповідально поставитися до свого здоров’я: всіх справ все одно не переробити, тому не варто працювати за двох – нічого, крім перенапруження, такий режим не дасть.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Приділіть максимум уваги близькій людині – сьогодні їй особливо важливо відчути, що ви не лише любите її, а й готові піклуватися про неї за будь-яких обставин.