Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 12 жовтня

12.10.2023 07:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 12 жовтня 2023 року

Астрологічний прогноз на 12 жовтня 2023 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляє Інфосіті.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Від переговорів із діловими партнерами сьогодні треба відмовитися: через відсутність взаєморозуміння домовленості досягти однаково не вдасться, а витрачати даремно час і сили немає сенсу.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Сьогодні вам доведеться ухвалити рішення, від якого багато в чому залежатиме ваше подальше життя: намагайтеся не поспішати і ретельно зважити всі “за” і “проти”, щоб згодом не шкодувати.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Подія, що сталася цього дня, на перший погляд може здатися негативною, але згодом ви зрозумієте, що все потрібно сприймати з точністю до навпаки.

Рак (22 червня – 23 липня)

День, коли необхідно довіряти не розуму й логіці, а своїй інтуїції: внутрішній голос, заснований на роботі підсвідомості, підкаже єдино правильний вихід із ситуації.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Не варто брати близько до серця слова, які ви цього дня можете почути від людей навколо – найімовірніше, вже завтра ви відволічетеся на нові справи і забудете про все.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Професійний план, над яким ви працюватимете в цей час, має бути максимально сміливим, лише в такому разі вдасться втілити його в життя – скромність тут виявляти не варто.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

День сприятливий для відпочинку: вам необхідно розслабитися та відновити сили перед серйозною, відповідальною і, що важливо, грошовою роботою, яка чекає на вас найближчим часом.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вирішенням чужих проблем необхідно займатися з великою обережністю: навряд чи вам будуть за це вдячні, до того ж, як відомо, добрими намірами вистелена дорога до пекла.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зірки наполегливо рекомендують подбати про власне здоров’я: найімовірнішее, пройти обстеження вам сьогодні не вдасться, але відмовитися – хоча б на якийсь час – від шкідливих звичок і зайнятися спортом можна цілком.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Вирішення важливого професійного завдання, яке ви марно намагаєтеся знайти вже доволі тривалий час, несподівано прийде саме собою – без будь-яких зусиль із вашого боку.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Від серйозних професійних справ у цей час рекомендується відмовитися, успіхом вони – з низки причин – однаково не завершаться, краще зайнятися дрібними побутовими клопотами – вони відвернуть від сумних думок.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Необхідно звернути увагу на близьку – чи кохану – людину, стосунки з якою останнім часом не найкращі: можливо, ви теж винні в тому, що все так склалося.

ОСТАННІ НОВИНИ