«Харківський трибунал» має винести вирок російським окупантам, — міністр оборони Резніков

01.03.2022 12:21   -
Російських окупантів очікує Харківський трибунал - Резніков

Від початку відкритого вторгнення Росія випустила 113 оперативно-тактичних ракет наземного і морського базування типу “Іскандер” і “Калібр” по мирним містам і селам України. Це воєнний злочин, вбивць чекає трибунал, впевнений міністр оборони України Олексій Резніков. Про це повідомляють “Харьковские известия”.

122 години опору. Російські окупанти обстрілюють ракетами та РСЗО мирні міста. Це воєнний злочин. Його безпосередні виконавці та організатори приречені решту свого існування носити тавро вбивць і ховатися. Їх чекає трибунал.

“Буде справедливо, якщо спеціальний міжнародний трибунал буде створено у Харкові. До речі, саме у Харкові у 1943 році відбувся перший процес, внаслідок якого нацистів було засуджено за воєнні злочини. Тепер «Харківський трибунал» має винести вирок кремлівським послідовникам Гітлера, які вже його «перевершили», – зазначив Резніков.

Міністр також зазаначив, що на економічному фронті Росія вже зазнала нищівних руйнувань. Російська валюта перетворюється на звичайний папір. Є перша заборона на експорт російської нафти. До знищення армії окупантів долучилась міжнародна ІТ-спільнота.

“Сотні тисяч людей в Росії вже дізналися, що влада їм бреше. Що немає ніякої «спецоперації». Є звичайна загарбницька війна. На якій, до речі, загинули тисячі росіян”, – відмітив міністр Резніков.

Нагадаємо, сьогодні окупанти обстріляли Харківську ОДА, є постраждалі та загиблі.

Також ми повідомляли, що Харків зазнав масованого удару «Градами»: є загиблі.