Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на суботу, 25 червня

25.06.2022 07:55   -
Новини Украiна: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 25.06.2022

День, коли на кожному кроці можуть підстерігати різного роду спокуси. Кращими засобами, які допоможуть уникнути цього, стануть почуття гумору та самоіронія – подивившись на себе з такої точки зору, можна буде позбутися зайвої зарозумілості, яка не має під собою жодної підстави. Повiдомляють “Харьковские известия”.

ОВЕН

Зустрічі з друзями або родичами, навіть якщо вони були заплановані на цей час заздалегідь, краще перенести: у найкращому випадку вони пройдуть на ноті, у найгіршому – закінчаться сваркою.

ТЕЛЕЦЬ

День сприятливий для відпочинку – добре, що на календарі вихідний, але – за однієї умови: він має бути активним, інакше користі не принесе, а стане лише безглуздим марнуванням часу.

БЛИЗНЯТА

Від прийняття важливих рішень – як особистого, так і господарсько-побутового рівня – сьогодні необхідно відмовитися: енергії дня такі, що надто велика ймовірність зробити прикру помилку.

РАК

День, коли представникам вашого знаку не варто – за звичкою – замикатися у собі та проводити час у своїй «мушлі»: активне спілкування на всіх рівнях додасть оптимізму та підніме вам настрій.

ЛЕВ

Сьогодні – втім, як і завжди – не варто витрачати гроші бездумно: найімовірніше, покупки, зроблені зопалу, будуть невдалими, а згодом ви пошкодуєте про своє марнотратство.

ДIВА

Сварка, яка може спалахнути через яку-небудь дрібницю, може перерости у довготривалий конфлікт, тому не можна давати недоброзичливцям жодного шансу зачепити або образити вас.

ТЕРЕЗИ

Від прийняття важливих рішень сьогодні краще відмовитись: ви легко можете прийняти бажане за дійсне і зробити невірні висновки, які призведуть до помилкових рішень.

СКОРПIОН

Не варто розпочинати серйозні справи, навіть якщо вони стосуватимуться всіх побутових клопотів: наприклад, генеральне прибирання сьогодні краще не починати – завершити його все одно не вдасться.

СТРIЛЕЦЬ

Велика ймовірність конфліктів у сім’ї: щоб такого не трапилося, необхідно ставитися до близьких людей з максимальним терпінням і розумінням, навіть якщо вони видаватимуться вам нестерпними.

КОЗОРIГ

Не варто давати поради людям, які вас про них не просять: вони можуть розцінити їх, як нахабне втручання у своє особисте життя і, як наслідок, серйозно образитися.

ВОДОЛIЙ

Дзвінки від друзів і приятелів необхідно ретельно фільтрувати і вести розмови лише на справді важливі теми, а від переливання з пустого в порожнє краще відмовитись – навіщо даремно витрачати час?

РИБИ

Сьогодні небажано вести ділові переговори – успіхом вони не увінчаються, а партнерам, які захочуть вас до них втягнути, скажіть, що не хочете у вихідний спілкуватися на професійні теми.