Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на суботу, 18 червня

18.06.2022 08:00   -
Новини Украiна: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 18.06.2022

Необхідно максимально стримувати негативні емоції, які можуть призвести до воістину непоправних наслідків. Стосовно людей, які провокуватимуть негативні реакції, необхідно виявляти терпіння і милосердя: на них не варто сердитися, їх потрібно пошкодувати. Повiдомляють “Харьковские известия”.

ОВЕН

День бажано провести на самоті — благо, будній день до цього має в своєму розпорядженні: якщо усамітнення неможливе, постарайтеся якнайменше спілкуватися з оточенням.

ТЕЛЕЦЬ

Енергію, якою у вас сьогодні буде з лишком, необхідно направити на яке-небудь корисне заняття — наприклад, прибирання в будинку, інакше вона може знайти неприємний для вас вихід на поверхню.

БЛИЗНЯТА

Через властиві вам ніжність і трепетності ви можете розгубитися, зіткнувшись з агресивно налаштованими людьми: не варто вступати з ними в конфронтацію — на полі хамства вони набагато сильніші за вас.

РАК

Сьогодні ваша дім – ваша фортеця: уникнути неприємностей можна буде, сховавшись у рідних стінах та зайнявшись якоюсь приємною справою – у кожного з представників вашого знака вона своя.

ЛЕВ

Присвятіть день енергетиці власного будинку, яка давно потребує очищення: все прибравши і позбавившись від сміття, можна пройтися по кімнатах із запаленою свічкою або оббризкати всі кути свяченою водою.

ДIВА

Зірки закликають вас відмовитись від будь-яких фінансових операцій, та й паперові гроші краще в руки взагалі не брати – навіть у супермаркеті необхідно розплатитися карткою.

ТЕРЕЗИ

Вам, ставши свідком боротьби добра зі злом, складно буде визначитися, на чиєму боці ви перебуваєте: зло може виявитися привабливішим, а коливання з боку в бік добряче втомлять вас.

СКОРПIОН

Намагайтеся не спілкуватися з незнайомими людьми і не знімати сухавку під час дзвінків із номерів, власники яких вам невідомі: нічого, крім неприємних емоцій, ви від таких контактів не отримаєте.

СТРIЛЕЦЬ

Спробуйте упорядкувати думки та ідеї, які у великій кількості рояться у вас у голові: поки вони не вибудовані в систему, ви навряд чи зможете використовувати їх у роботі чи творчості.

КОЗОРIГ

Якщо, перебуваючи у власному будинку, ви відчуваєте занепокоєння, уважно подивіться навколо: можливо, серед речей є предмет, подарований неприємною вам людиною – краще позбутися його.

ВОДОЛIЙ

Не варто вірити на слово людям, яких ви погано знаєте: навряд чи вони керуватимуться добрими намірами, найімовірніше, їхня мета – про щось допитатися або схилити до потрібних дій.

РИБИ

Енергетика представників вашого знака сьогодні буде прагнути до нуля, тому не варто братися за важливі справи – на їхню реалізацію, навіть якщо йдеться лише про прибирання будинку, у вас не вистачить сил.