"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на середу, 29 червня

Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 29 червня 2022 року

Астрологічний прогноз на 29 червня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють «Харьковские известия».

Овен (21 березня – 20 квітня)

Професійна невдача, з якою сьогодні можуть стикнутися представники вашого знаку, не означає, що вам не варто займатися цією справою, просто потрібно обрати іншу тактику.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Не намагайтеся сьогодні встигнути скрізь, поєднуючи професійні справи з побутовими клопотами – треба обрати один, легший напрямок, і діяти відповідно до нього.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Токсичні люди сьогодні наполегливо добиватимуться вашої уваги, сподіваючись підживитися вашою енергією – спробуйте не дати їм такої можливості, зведіть спілкування до мінімуму.

Рак (22 червня – 23 липня)

Не соромтеся своїх емоцій: загнані всередину, вони можуть стати причиною поганого – аж до депресії – настрою та навіть фізичних нездужань, тож краще їх не стримувати.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Не найкращий день для занять професійною діяльністю – все сьогодні падатиме у вас із рук, тому краще відволіктися від роботи і – якщо вдасться – трохи перепочити.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Час сприятливий для змін на краще – щоправда, для цього доведеться розлучитися з тим, що обтяжує ваш рух життєвим шляхом – набридлими речами, поганими звичками, стосунками, які себе вичерпали.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Сьогодні зірки не рекомендують вам виявляти впертість, хоч би чого вона стосувалася: зіткнувшись з якою-небудь суперечністю, погодьтеся — або хоча б вдайте, що погоджуєтеся — з іншою точкою зору.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Оскільки в цей день людина може привернути до себе будь-які події – як погані, так і хороші – культивуйте позитивне мислення: шукайте хороше у будь-якій дрібниці – це сприятливо позначиться на вас.

Стрілец (23 листопада – 21 грудня)

Представники вашого знаку люблять наповнювати своє життя різноманітними запаморочливими подіями, але сьогодні потрібно – хоча б на якийсь час – відступити від цього правила і провести день у тиші та спокої.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Складаючи плани на найближчий місячний цикл, не соромтеся: що більшого вам схочеться досягти, то більшого ви зможете отримати в результаті, отже, просіть максимально.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Звертайте увагу на знаки, які цього дня надсилатиме вам Всесвіт, і особливо на сни, визначені підсвідомістю: таким чином ви можете отримати відповідь на запитання, яке давно вас цікавить.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Незважаючи на будній день, спробуйте вибратися на природу: там вас наздоженуть спокій і умиротворення, завдяки яким ви зможете відпочити і відновити сили, необхідні для життя та роботи.