Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на понеділок, 4 липня

04.07.2022 08:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 4 липня 2022 року

Астрологічний прогноз на 4 липня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють «Харьковские известия».

Овен (21 березня – 20 квітня)

Незважаючи на те, що на календарі будній день, більше того, початок тижня, не варто планувати на нього реалізацію серйозних справ: користі від такої роботи однаково не буде.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Не варто грубіянити оточенню, навіть якщо воно, на вашу думку, гідне такого ставлення: навіщо множити зло, якщо можна просто не звертати уваги на чужий негатив.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Зосередитися на вирішенні важливого питання допоможе усамітнення: не відволікаючись на порожні розмови та суперечки, можна зберегти енергію для серйозних висновків та необхідних висновків.

Рак (22 червня – 23 липня)

Цього дня ви з великою ймовірністю можете отримати пропозицію обійняти нову перспективну посаду з відповідною заробітною платою – не варто від неї відмовлятися.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Енергію в першу половину дня потрібно витратити на роботу, а ось друга ідеально підійде для відпочинку – можна буде розслабитися та зайнятися чимось приємним.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Відповідь на важливе запитання дасть підсвідомість – головне, правильно її сформулювати і дати час для того, щоб інтуїція ретельно проаналізувала і видала правильний варіант рішення.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Необхідно максимально уважно ставитися до знаків, які надсилає вам доля: підказка про майбутні події може прийти з найнесподіванішого джерела.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Успіх, який супроводжуватиме вас у цей час як у професійному, так і в особистому житті, необхідно хапати за “хвіст” — такі щасливі моменти трапляються рідко.

Стрілец (23 листопада – 21 грудня)

Сьогодні можна – і потрібно – прислухатися до думки оточення, до того ж не лише друзів і близьких, а й абсолютно незнайомих вам людей: вона може бути дуже доречною.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Успішними обіцяють бути будь-які фінансові операції – можна підписувати важливі договори, укладати серйозні угоди та сплачувати за комунальні послуги.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Тим, хто давно думає про новий перспективний проєкт, варто саме цього дня запропонувати його на розсуд безпосереднього начальства – найімовірніше, воно підтримає ініціативу.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Зустріч зі старим знайомим – однокласником чи однокурсником – відбудеться не просто так, вона матиме важливе значення, а яке саме, стане зрозуміло пізніше.