Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п’ятницю, 1 липня

01.07.2022 08:00   -
Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 1 липня 2022 року

Астрологічний прогноз на 1 липня 2022 року для всіх знаків Зодіаку, повідомляють «Харьковские известия».

Овен (21 березня – 20 квітня)

Пропозиція професійного штибу, яку ви можете отримати в цей час, виявиться вигідною в усіх сенсах — проте, перш ніж відповісти на неї згодою, необхідно добре подумати.

Телець (21 квітня – 21 травня)

Важливо тримати під контролем своїм слова: необережне висловлювання, кинуте ненавмисне або недоречі, може образити близьку людину, а загладжувати вину доведеться довго і, можливо, марно.

Близнюки (22 травня – 21 червня)

Сьогодні прояв упертості не забороняється, а вітається: він допоможе подолати труднощі, які – з великою ймовірністю – можуть виникнути сьогодні у професійній діяльності.

Рак (22 червня – 23 липня)

Необхідно ненадовго – хоча б на сьогоднішній день – відмовитися від властивої вам м’якості та нерішучості та дати відсіч тим, хто спробує вас зачепити.

Лев (24 липня – 23 серпня)

Успіхів на професійній ниві вам вдасться досягти тільки в тому разі, якщо ви зможете зосередитися на своїй безпосередній роботі і не відволікатиметеся на порожні розмови та суперечки.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Необхідно максимально обережно поводитися з грошима – не вкладати їх у сумнівні заходи, не позичати і навіть ретельно перераховувати здачу, отриману в супермаркеті.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Сьогодні не варто втручатися в чужі конфлікти, навіть якщо вас про це попросять: протиборчі сторони зрештою помиряться, а ви ризикуєте залишитися винними у їхній сварці.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Дбаючи про інших, не забувайте про себе: візьміть за правило догоджати собі хоча б у дрібницях – таким чином вам вдасться покращити настрій та змінити ставлення до життя з песимістичного на оптимістичне.

Стрілец (23 листопада – 21 грудня)

Цього дня небажано відповідати критикою на критику: у бажанні поставити людину, що забралася, на місце ви можете перейти межу і завдати їй образу — не варто цього робити.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Найкращий засіб від поганого настрою – робота: необхідно завантажити себе нею надміру, тоді на погані думки та “пережовування” подій минулого не залишиться ні часу, ні сил.

Водолій (21 січня – 19 лютого)

Не варто вирушати до перукарні, навіть якщо цей візит був запланований заздалегідь: стрижка може не сприятливо позначитися на вашому матеріальному добробуті.

Риби (20 лютого – 20 березня)

Важливо уникати надмірних фізичних навантажень. Великий ризик витратити всі сили на роботу, після чого їх не залишиться навіть на найпростіші життєві взаємини.