За заслуги – й честь! Низку харків’ян нагородили та преміювали

16.10.2019 12:05   -
Автор:
Зокрема, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток Харкова та з нагоди ювілею Почесною грамотою Харківської міської ради нагороджені: директор Департаменту охорони здоров'я міськради Юрій Сороколат; начальник Спеціального конструкторсько-технологічного бюро Інституту радіофізики та електроніки ім. Я. Усикова Іван Балаклицький; голова наглядової ради ПрАТ «Трест Житлобуд-1», Почесний громадянин міста Харкова Олександр Харченко.
Також за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі охорони здоров'я в місті Харкові та з нагоди 100-річчя аптеки №9 Почесною грамотою Харківської міської ради нагороджено директора ТОВ «Аптека №9», заслуженого працівника охорони здоров'я України Ларису Носкову.
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі охорони здоров'я в місті Харкові та з нагоди 100-річчя від дня заснування Державної установи «Інститут проблем ендокринної патології ім. В.Я. Данилевського Національної академії медичних наук України» отримав нагороду колектив установи.
З повним списком нагороджених можна ознайомитися тут.
Низці викладачів, комунальних працівників, громадських діячів і спортсменів присудили Премію Харківської міської ради 2019 року.
Премія присуджується у десяти номінаціях: «Розвиток самоорганізації населення»; «Промисловість, підприємництво, будівництво, транспорт і зв'язок»; «Освіта і наука»; «Охорона здоров'я та соціальний захист»; «Розвиток фізичної культури і спорту»; «Житлово-комунальне господарство, благоустрій та екологія»; «Творчі досягнення»; «Зміцнення міжнародних зв'язків»; «Правове забезпечення діяльності місцевого самоврядування та зміцнення правопорядку»; «Журналістика та засоби масової інформації».
Цього року для присудження премії було обрано 26 кандидатур. Серед них – представники комунального і житлового господарства, медпрацівники, підприємці, громадські діячі, директори навчальних закладів, представники волонтерського руху, спортивні тренери, діячі мистецтва, викладачі, колективи підприємств.
З повним списком лауреатів премії можна ознайомитися тут.
Також сьогодні на сесії міської ради директору Департаменту комунального господарства Олексію Богачу вручили Почесну відзнаку Харківської обласної ради «Слобожанська Слава».
Почесної відзнаки директор департаменту удостоєний «за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток комунальної сфери та активну громадянську позицію».