В Індустріальному районі відремонтували 20 покрівель житлових будинків. ФОТО

13.08.2019 16:55   -
Автор:
Про це сьогодні, 13 серпня, повідомив виконроб КП «Харківжилбуд» Ростислав Морозов.
За його словами, половина об'єктів була відремонтована капітально, ще в 15 будинках проведений поточний ремонт покрівель. Всього з початку року на підприємстві, яке обслуговує тільки Індустріальний район, було відновлено 6 тис. кв. м площі дахів.
На даний момент комунальники завершують ремонт чергового об'єкта за адресою: вул. Миру, 54/1. Як повідомив Ростислав Морозов, торік у цьому будинку була відремонтована покрівля над одним під'їздом, цього року ремонтують дах ще над одним. Роботи комунальники почали два тижні тому і планують завершити вже наступного тижня.
«Мешканці цього під'їзду взимку дуже скаржилися на течі в квартирах. На цьому об'єкті ми міняємо старий шифер на профлист, оскільки це більш якісний і міцний матеріал з великим терміном експлуатації. Під нього ми кладемо гидробарьер. Крім того, в ході робіт відремонтуємо кроквяну систему, поштукатуримо парапети й оголовки», – повідомив Ростислав Морозов.
За його словами, запланований обсяг робіт на цей рік підприємство вже виконало, але до кінця 2019 року комунальники збираються здати ще 8 об'єктів. Після завершення робіт по вул. Миру, №54/1 робочі приступлять до відновлення даху житлового будинку по вул. Миру, 52/2.