В Індустріальному районі відкрили ялинку. ФОТО

26.12.2019 15:10   -
Автор:
Для жителів району на пл. Святого Олександра після музичної казки відбулося відкриття районної ялинки. На заході виступили творчі колективи району, до дітей завітали Дід Мороз, Зима і Метелиця. Свято пройшло під патронатом міського голови Геннадія Кернеса і з ініціативи глави Адміністрації Індустріального району Ольги Вельможної. Присутніх привітали з наступаючими святами, побажали щастя, удачі, тепла і миру.
У школах району пройшов конкурс новорічних поробок «Зимова композиція» («Замість ялинки – новорічний букет»). Конкурс проводився з метою формування дбайливого ставлення до природи, розвитку творчої ініціативи та формування практичних умінь і навичок з виготовлення новорічних композицій. За підсумками конкурсу вибрали кращі роботи, які представлять район на обласному етапі.
Перше місце здобула колективна робота 8-В класу школи №70 «Новорічна феєрія»; друге місце – робота учня 3-Б класу, школи №71 Ярослава Синьова «Лісова красуня»; а третє місце розділили роботи «Веселий сніговик» Максима Назаренка (6-Г клас, гімназія №163) і «Будиночок Діда Мороза» Софії Щербиної (3-А клас, школа №168). Переможцям вручили Почесні грамоти Адміністрації Індустріального району та подарунки.