Увага! У зв’язку зі змаганнями з триатлону на Салтівці і в центрі буде заборонено рух

09.08.2019 17:31   -
Автор:
Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з проведенням змагань з тріатлону «Iron Way 70.3».
Закриття руху торкнеться вул. Героїв Праці, на ділянці від вул. Барабашова до вул. Шевченка, вул. Шевченка, на ділянці від вул. Героїв Праці до вул. Матюшенка, вул. Матюшенка, Журавлівського узвозу, вул. Весніна, на ділянці від вул. Пушкінської до вул. Сумської, вул. Сумської, на ділянці від вул. Весніна до вул. Дерев'янка, Білгородського шосе та вул. Академіка Курчатова. Рух відновлюватиметься поетапно, після проходження траси спортсменами.
З 7:20 до 8:30 11 серпня на частині вулиць буде заборонено рух трамваїв, в зв'язку з чим трамваї маршрутів №12, 16, 16А не ходитимуть.
З 7:30 до 9:00 буде заборонено рух тролейбусів по вул. Сумській, на ділянці від пр. Незалежності до вул. Академіка Проскури, тому маршрути тролейбусів зміняться наступним чином:
-№2: пр. Перемоги – пр. Людвіга Свободи – вул. Ахсарова – пр. Науки – пр. Незалежності – вул. Сумська – пл. Конституції;
– №12: вул. Клочківська – вул. 23 Серпня – вул. Космонавтів – вул. Дерев'янка – вул. Балакірєва – Лікарня швидкої допомоги.
З 9:00 до 14:00 тролейбуси не курсуватимуть по Білгородському шосе, на ділянці від вул. Дерев'янка до вул. Академіка Проскури, тому ходитимуть так:
– №2: пр. Перемоги – пр. Людвіга Свободи – вул. Ахсарова – пр. Науки – пр. Незалежності – вул. Сумська – парк ім. Горького;
– №12: вул. Клочківська – вул. 23 Серпня – вул. Космонавтів – вул. Дерев'янка – вул. Сумська – парк ім. Горького.