У суботу в Покровському сквері відбудуться Наукові пікніки. Вперше — англійською

19.09.2019 15:34   -
Автор:
«Це не означає, що глядач не отримає наочне пояснення законів природи в ігровій формі, як у минулі роки. Всі досліди демонструватимуться і коментуватимуться, просто тепер мов буде більше», – розповів співорганізатор пікніків Артем Коновалов.
У програмі – досліди, які демонструють фізичні і хімічні закони, вивчення тваринного світу, виробництво лікувальних і косметичних засобів, управління роботами і комп'ютерною технікою, військова справа, ігри з фінансового менеджменту, тестування продуктів харчування, математичні і логічні головоломки, квести та інші освітні активності без обмежень за віком.
Окремо на Наукових пікніках працюватиме майданчик для популяризації культури поводження з відходами зі станцією сортування і досліджуватиметься у режимі реального часу рівень забруднення атмосферного повітря.
Крім того, на Наукових пікніках працюватиме локація «Програми інформаційного партнерства з культурними і спортивними заходами Представництва ЄС в Україні», де кожен бажаючий зможе дізнатися про грантові програми та інші можливості співпраці з європейськими інституціями.
Час проведення пікніків – з 13:00 до 18:00. Вхід – вільний, участь в активностях – безкоштовна.
Місце проведення: Покровський сквер (ст. м. «Історичний музей» та «Майдан Конституції»).
Організатори заходу – Харківський міський центр дозвілля молоді, Громадський інформаційно-аналітичний центр для молоді та громадська організація «Центр розвитку громад».