У Слобідському районі відкрили оновлений дитячий майданчик

09.09.2019 10:00   -
Автор:
У святковому заході взяли участь представники Адміністрації Слобідського району, депутати, жителі району.
З початку літа у дворі житлового будинку №32 був проведений комплекс робіт з благоустрою. Зокрема, там реконструювали дитячий майданчик. Старі елементи замінили на нові, сучасні. Це і дитяча гірка, і пісочниці, і гойдалки. Для маленьких мешканців також був встановлені новий ігровий комплекс з вежами і гірками. На спортивному майданчику встановили мотузяну піраміду для лазіння, тренажери для занять стріт-воркаутом, нові футбольні ворота.
Крім того, на прибудинковій території розбили нові клумби, висадили безліч квітів, встановили урни і лавочки, а також провели додаткове освітлення.
Заступник голови Адміністрації Слобідського району Олексій Свідло подякував усім, хто взяв участь у будівництві дитячого та спортивного майданчиків, за свято, яке вони подарували дітям.
Реконструкція комплексу сприяла і проведенню ремонтних робіт у будинках по вул. Морозова, 32, 34, де відремонтували 600 кв. м цоколя, на прибудинковій території висадили кущі та дерева, відремонтували доріжки до під'їздів, облаштували кишеню для паркування автомобілів тощо.
На святі з нагоди відкриття дитячого та спортивного майданчиків виступили творчі й спортивні колективи району: танцювальний колектив «Конфетті» дитячої школи мистецтв №5 ім. Дунаєвського і спортсмени Дитячо-юнацької спортивної школи № 6.