У районі Одеської ремонтують внутрішньоквартальні дороги

23.10.2019 12:10   -
Автор:
Як повідомив головний інженер фірми-підрядника Сергій Чистяков, дорожники відновлюють асфальтне покриття як самої внутрішньоквартальної дороги, так і пішохідних зон. За його словами, з проханням відремонтувати асфальтове покриття місцеві жителі звернулися до Харківського міського голови Геннадія Кернеса на особистому прийомі.
«Цей мікрорайон був забудований в 1967 році, і, за словами місцевих жителів, з того часу тут не проводили ні поточний, ні тим більше капітальний ремонт дороги. На об'єкті ми вже встановили бортовий камінь і відремонтували підходи до під'їздів, зараз відновлюємо проїжджу частину. Роботи ведуться біля шести будинків – від 6/1 до 6/7», – зазначив Сергій Чистяков.
Він також додав, що у кожного з під'їздів дорожники зробили зниження тротуару для комфорту людей, а для автовласників – паркувальні кишені, яких тут райньше не було.
Всього в планах комунальників відновити на цьому об'єкті понад 3 тис. кв. м тротуарів і внутрішньоквартальної дороги. Після цього дорожники приступлять до ремонту проїжджої частини біля житлових будинків по вул. Зерновій, 5 і 6.