У Новобаварському районі завершується ремонт покрівель

08.11.2019 12:00   -
Автор:
Як повідомила заступник голови Адміністрації Новобаварського району з питань житлово-комунального господарства Анна Беловіцька, з проханням відремонтувати покрівлю мешканці будинку звернулися до Харківського міського голови Геннадія Кернеса на особистому прийомі.
За словами заступниці голови адміністрації, в ході ремонту замість старого шиферу комунальники поклали метал та профнастил. Всього було відремонтовано 1,4 тис. кв. м покрівлі. Також були замінені обрешітки кроквяної системи та відремонтовані оголовки вентиляційних каналів. Зараз працівники ремонтують карниз, встановлюють водостічні труби і снігозатримувачі. Всього в будинку замінять близько 300 м водостічних труб.
Заступник голови алміністраціі також повідомила, що раніше в будинку №70 був відновлений цоколь будівлі, а два роки тому дорожники відремонтували за цією адресою внутрішньоквартальні дороги з тротуарами.
За інформацією Анни Беловіцької, з початку року у Новобаварському районі були відремонтовані шиферні покрівлі на 19 об'єктах, а м'які – у 32 житлових будинках. На даний момент роботи тривають за адресами: пр. Новобаварський, 123 та вул. Москалівська, 22-а.