У місті відбудеться турнір юних винахідників

18.10.2019 16:20   -
Автор:
У ньому візьмуть участь 60 учнів 9-11-х класів з усіх районів міста. Членами журі виступлять викладачі, наукові співробітники та студенти університету міського господарства та Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна. Переможцям вручать дипломи Департаменту освіти та подарунки.
Початок – о 10:00.
Зазначимо, що всього у Харкові проходить 11 міських учнівських командних турнірів для старшокласників: юних фізиків, хіміків, математиків, інформатиків, істориків, правознавців, біологів, географів, економістів, винахідників та раціоналізаторів, журналістів. Це командні змагання школярів, де вони демонструють уміння разом вирішувати складні завдання, представляти власні проєкти рішення творчих завдань і захищати їх у науковій дискусії. Головна мета – знайти талановитих дітей і створити сприятливі умови для реалізації і розвитку їх творчих здібностей. За результатами змагань визначаться команди, які представлять Харків на всеукраїнському рівні.
Турніри проводить Департамент освіти міської ради в рамках реалізації Комплексної програми розвитку освіти міста Харкова на 2018-2022 роки.