У міськраді вручили нагороди водіям і працівникам дорожнього господарства. ФОТО

24.10.2019 15:52   -
Автор:
З нагоди професійного свята працівників галузі привітали заступник міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов і директор Департаменту інфраструктури Сергій Дульфан.
«Я не з чуток знаю, якою важкою працею ви щодня займаєтеся. І сьогодні ми відзначаємо свято, яке об'єднало безліч професій у транспортній галузі – це не тільки водії і вагоновожаті, але і всі ті, хто створює необхідні умови на дорогах: дорожники, механіки, слюсарі, майстри, керівники підприємств. Я вам бажаю здоров'я, благополуччя у ваших родинах, щоб ви завжди залишалися віддані своїй професії, і тоді у нас все вийде», – сказав Євген Водовозов.
«Роботу дорожнього господарства часто критикують, але я в цьому випадку рекомендую провести з нами хоча б одну добу. Встати о 4-й ранку і в 5 вже виїхати на маршрут, при цьому ще спробувати поміняти колодки або зчеплення… Робота ця дуже важка, і хоча нас не так часто хвалять, як хотілося, але я не знаю жодного міста в світі, яке обходилося б без транспорту. І якщо дороги, образно кажучи, – це артерії і вени міста, то ми з вами – еритроцити, які доносять до них кисень, і без нас нічого не вийде», – зазначив Сергій Дульфан.
Віце-мер і директор департаменту вручили Почесні грамоти виконавчого комітету Харківської міськради і Подяки міського голови водіям трамваїв, тролейбусів і карет швидкої допомоги, працівникам автостанцій, машиністам метрополітену, слюсарям, механікам і кондукторам.
З повним списком нагороджених можна ознайомитися тут.
Довідка. День автомобіліста і дорожника – національне професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства, яке відзначається в Україні щорічно в останню неділю жовтня. Встановлено у 1993 року Указом Президента України.