У міськраді провели нараду з підготовки до опалювального сезону

16.08.2019 17:05   -
Автор:
На нараді, зокрема, зазначили, що у місті цього року планують перекласти 17 км теплових мереж.
Як повідомили в КП «Харківські теплові мережі», заміна старих труб проводитиметься на вул. Динамівській, вул. Киргизькій, вул. Зерновій, пр. Тракторобудівників, пр. Героїв Сталінграда та пров. Білостоцькому. Роботи будуть виконані за рахунок коштів Світового банку.
Ігор Терехов зазначив, що поставки труб вже почалися. «Очікуємо щотижневе надходження труб різних діаметрів – від 400-го до 800-го. Матеріал одразу береться в роботу, підрядники визначені. Ми робимо все необхідне, щоб підготувати місто до проходження осінньо-зимового періоду», – зазначив перший віце-мер.
Крім того, до зими вже підготовлено 89% житлового фонду. Комунальні служби виконують профілактичні та ремонтні роботи на внутрішньобудинкових мережах. На нараді заслухали проблемні питання та ухвалили рішення спрямувати додаткові бригади на ділянки, де це необхідно.
Підготовка об'єктів соціальної сфери та об'єктів інфраструктури йде за графіком. Зокрема, ремонт покрівель в установах освіти планують завершити до кінця наступного тижня. Тривають ремонтні роботи в лікувальних установах і на спортивних об'єктах.