У міськраді привітали юристів з професійним святом. ФОТО

08.10.2019 17:55   -
Автор:
З нагоди професійного свята юристів привітав Харківський міський голова Геннадій Кернес.
«Професія, яку ви обрали, – дуже важлива в житті людей і країни. Ви захищаєте права і свободи людей, берете участь у написанні нормативних документів. Харків – юридична столиця України. Дуже радий, що у нас є юридичний університет імені Ярослава Мудрого, який очолює Герой України, Почесний громадянин міста Харкова Василь Тацій. Радий, що був студентом цього навчального закладу, і пишаюся цим. Бажаю вам здоров'я, щоб ваша робота надихала і приносила результати. Дякуємо тим, хто працює в Харкові, за нашу солідарну позицію. Будемо працювати!», – сказав Геннадій Кернес.
За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків та з нагоди професійного свята секретар Харківської міської ради Олександр Новак і перший заступник голови Спілки юристів України Ніна Карпачова вручили представникам сфери Почесні грамоти виконавчого комітету міської ради та Подяки міського голови.
Ніна Карпачова зазначила, що харківська організація Спілки юристів України – найпотужніша в країні, і глава організації входить до виконкому Міжнародної спілки юристів. Вона побажала колегам щастя і успіхів.
«Пам'ятайте, що саме Ярослав Мудрий у цей день, 8-го жовтня, у 1016 році видав збірку правових норм Київської Русі. Найголовніше для України – захищати права людини. Права людини на гідність і мир. Бажаю мирного неба над головою, успіхів, поваги тих, чиї права ви захищаєте, тому що до нас, юристів, йдуть з великою довірою. Як сказав Григорій Сковорода: «Кожна людина має право на щастя». Будьте щасливі», – сказала Ніна Карпачова.
Олександр Новак зазначив, що міська влада була і буде надійним партнером юридичної спільноти Харкова. Він побажав плідної роботи, успіхів і благополуччя.
«Пишаємося кращими навчальними закладами, які знаходяться у нашому місті, їхніми випускниками, які активно працюють над питанням побудови правової держави, стоять на захисті законних інтересів і прав громадян. Хочу подякувати кожному з вас за ваш внесок у розвиток міста. Ми підтримували і будемо підтримувати ваші плани і проєкти. І приклад цьому – Міжнародний юридичний форум, який наше місто прийняло цього року. Ми вийшли на нові відносини партнерства. Форум увійшов до іміджевих проектів нашого міста. Упевнений, що у нас з вами багато планів на майбутнє і ми будемо їх успішно реалізовувати», – зазначив секретар міської ради.
Також у заході взяли участь заступник міського голови з питань правового забезпечення Марина Стаматіна, ректор Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Василь Тацій, голова Харківської обласної організації Спілки юристів України Володимир Кривобок. Для усіх присутніх виступили харківські артисти.
З повним списком нагороджених можна ознайомитися тут.