У міськраді нагородили переможців конкурсу «Молода людина року». ФОТО

25.09.2019 16:45   -
Автор:
Церемонію провів заступник міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко.
«Дякую вам за плідну роботу в молодіжній сфері. Ви – гордість нашого міста, і, в тому числі, завдяки вам Харків є молодіжною та студентською столицею України. Розвивайте його, за вами – майбутнє! Нових вам успіхів і перемог!», – сказав віце-мер, звертаючись до переможців і лауреатів конкурсу.
Цього року конкурс проводився у десяти номінаціях: «Учні установ загальної середньої освіти», «Учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти», «Студенти установ вищої освіти III рівнів акредитації», «Студенти (курсанти) установ вищої освіти III -IV рівнів акредитації», «Наукова діяльність», «Культура і мистецтво», «Фізична культура і спорт», «Діяльність у сфері виробництва, підприємництва», «Діяльність у невиробничій сфері» і «Громадська діяльність». Вік учасників – від 14 до 35 років.
За результатами міського етапу конкурсу були визначені 10 переможців і 20 лауреатів у кожній з номінацій. За ініціативою Харківського міського голови Геннадія Кернеса, з 2018 року переможці та лауреати отримають грошові премії в розмірі, відповідно, 5 тис. і 3 тис. грн.
Довідка. Конкурс «Молода людина року» був заснований у 2001 році. За 19 років існування у ньому взяли участь близько 6,5 тис. осіб. Мета конкурсу – підтримка обдарованої і талановитої молоді, її досягнень у різних сферах наукового, виробничого, суспільного і культурного життя.